Sunday, March 14, 2010

meet the alice


okies inilah hasik ai jimba-jimba with kak shima and dato darwin friday night lepas..ai paksa dia tengok alice in wonderland even i know dia tak layan cerita-serita mistik macam ni...buktinya dia tak layan harry potter and lord of the ring..apa ke itu satu kerugian??tapi ada aku kisah...


for me cerita dia too simple...kena ada adiwira seperti yang tertulis..lawan orang jahat pastu that's it habis!!tak too complicated even tough nama-nama dia payah ai nak ingat..[sampai ke sudah aku tak leh sebut dua kembar botak..and summore mak cik jahat tu...haha!sian gila flamingo kena jadi kayu golf..dah la pukul landak yang jadi bola golf..ouucchh!!!]


anyway thanx kak shima ang dato darwin cos teman me that night...b akan buat lagi lepas ni..haha![harus mereka akan cari lubang tikus untuk menyorok bila ai turun kl nanti..]


p/s:lepas ni entry ayam penyet la...


Buyui

2 comments:

jejaka anggun said...

nama si botak 2 ekor tuh tweedledee ngan tweedledum.

buyuiazliana said...

JA-ha igt...tp pas ni off lappy lupa balik..igt tweedle2 je...hahaha!comey dua ekor tu....n d flamingo!!