Sunday, March 28, 2010

mari gelak-gelak

haha!hilang ngantuk ai di pagi buta ni bila bukak amazingnara.u all pun kalau nak hilang stress silalah ke blog ni...memang confirm akan terburai usus la ai cakap..isk isk!

so ini hanya a few of funny pics ai ambik dari situ ..tak caya tengok sendiri blog ni http://amazingnara.com/gambarposing-menangkap-gambar-tahap-tertinggi antara pose-pose nak kata amatur ke pro ke photographer ni entahlah...enjoys!!



p/s:bila nak boleh pakai dslr ni...huhu!
Buyui

5 comments:

jejaka anggun said...

xder la sehebat tukang amik gambar dlm entry ai... ahaks!!!

buyuiazliana said...

JA-entry yg mana satu ha??

Anonymous said...

copy n paste from sumels's blog...mana pergi kreativitimu n originality mu??? - Er

buyuiazliana said...

mr I-sibuklah kau dh la jarang masuk...

Anonymous said...

SELALU AR..CUMA JARANG KOMEN JER.....