Saturday, April 3, 2010

al fatihah

semoga rohnya dicucuri rahmat dan ditempatkan bersama orang-orang beriman..amin...


actually ai memang layan pagi di era sebab lawak slumber arwah yang boleh membuatkan ai spontan tergelak..after this entahlah...kena pusing balik ke hitz.fm kot..[ai lari ke era pon sebab hitz.fm dah takde gandingan jay jay n rudy] ..nak layan radio no 1 tu?terus terang ai memang langsung tak masuk senarai pendengar dia yang berjota tu..[baik layan sinar fm lagi bagus!]


kebetulan dah ada entry ni ai nak tujukan soalan ni kat JA..apesal tahun ni takde review pasal american idol...tv u dah oke balik dah kan?

p/s:al fatihah


Buyui

2 comments:

jejaka anggun said...

AI thn nih x best.... sama mcm thn Taylor Hicks (silver fox) menang.....

yg best sorang jer... crystal sox n yg lain just so-so...

AF??? goodness gracious. suruh Astro hentikan tabiat menangis yg keterlaluan tuh please.....

buyuiazliana said...

JA-tu la thn ni pesal tah x rmi yg outstanding..AF???aiyooo tolonglah hentikan tebiat hingus leleh2 tuu...yaks!!