Wednesday, April 7, 2010

apa nak bawa?


mari fikir-fikir na na na..kejap..kalau-kalau lah kita kena duduk kat satu pulau [bukan untuk bercuti la] macam cerita lost tu..apa barang yang uols nak bawa?ai ni baik ai tak la terhadkan cakap kasi 3 benda la..5 benda la...kalau uols rasa nak angkut satu rumah pun takpe...kalau ai la kan...


1. mesti ada lappy,berokband dengan charger [kalau agak-agak cable telefon boleh angkut ok jugak boleh pakai streamyx laju sikit]

2. tv siap ada piring astro [bil boleh bayar sebab ada maybank 2 u pakai tenet je]

3. handphone dengan charger telefon [sekali lagi kalau ada cable telefon lagi senang pakai fix line je]

4. nak bawak tukang masak la sorang senang nak masak kat ai [tapi dia kena pandai masak ikut la apa yang ada kat pulau tu kalau tak barang mentah mana nak cekau bawang segala] -job ni ai offer kat cherly ko nak nok?aku kasi ko online sejam sehari..nak?


itu je la..complete tak ai punye explaination?anim mintak nama dia interprem ok nok..interpremmm..animmm....;p

p/s: ai know u anonymous

Buyui

3 comments:

jejaka anggun said...

i nak bawak pavilion mall

Anonymous said...

haiyoooooo......u olz, kalau dah nk stranded kt pulau, ade ker kabel bagai??? nk tenet bagai ade letrik ker??? aper, ingt beautiful nitemare ker? huh.... - pembaca tegar yg tak mo diketahui :)

buyuiazliana said...

JA-wow u nak duduk pulau mana..ai nk ikut....[verangan nk jenjeng beg LV tiap2 hari lain collection]

anoy-pembaca tegar x mo diketahui..gaya anda mengomen pon sy sudah tau sapa anda...anyway tq for being my pembaca tegar...ada rasa ketagih mcm penagih tegar x?[aku kan cakap kalau boleh bawak kabel...kalau..]