Monday, April 12, 2010

mari bersama mama gossip

kita kembali semula ke ruangan gosip-gosip malaya...tapi kali ini saya sajikan anda dengan dua cerita bukan gosip kerana sudah keluar suratkhabar hiburan di malaya ini...saya bagi tahu sekali lagi pada anda yang terlepas membacanya..atau memang tak baca suratkhabar melayu ya...

cerita pertama:aku ada cincin berdarah..kau ade?

nia ramadani [pelakon jadi bawang merah] dah berkahwin dengan suaminya la...nama apa ntah..salah seorang anak orang berada dan perkahwinan mereka pun dah jadi wedding of the year..sapa-sapa yang pergi ke kenduri diaorang ni..meriah tak uols...??tak mo explain banyak pasal perkahwinan dia sebab ai tak la berapa menat nia ni [tapi minah ni cun la] apa yang bestnya and memang tak terjangka...chencen dia orang tu bertatahkan darah nia dan suami dia...kau berani?perghh.....dah macam ala-ala cerita klasik purba pulak ai rasa..apa-apa pun tahniah ya!!


cerita kedua:heidi klum suka bugil!





ni membuatkan aku tergelak dok tadi sorang-sorang..nasib masa tu takde orang..heidi klum ni selalu berbogel depan ibu bapa dia...dan dia kata ini dah biasa bagi dia selama 36 tahun..dan paling tak boleh blah..dia cakap patutlah dia suka bogel melata sebab mak bapak dia pun suka bogel melata..tapi sesi bogel-membogel ni dilakukan di bilik privasi di rumah mereka..dah tu takkan tengah pasar malam jalan TAR kot...ada berani??nak naik Black Maria lepas tu...silalah...

ok..itu saja kisah gossip nusantara kita kali ini..tata..


p/s:J [not u JA] harus teruja dengan cerita kedua itew..;p


Buyui





6 comments:

jejaka anggun said...

Ja lebih teruja ngan story pertama.

buyuiazliana said...

JA-u ni ai rasa nk dekat2 nk nikah dh ni kot..[kawen kan selalu dah?] ;p

jejaka anggun said...

tunggggguuuuuuuu................

Anonymous said...

Idola ai Nash az dilupakan bab2 bugil nie..i mencontohi kedua artis tersebut bugil2 di dalam rumah ai....berjalan jalan masak, buat air bagai berbugil2...
- jejaka yang tak mo dikenali...diharap jgn dedahkan yer penulis ;)

buyuiazliana said...

anoy-jejakakah anda..jejaka bugil di melata rumah....harus mau ke Puch sekarang jugak nk pasang cctv bila u takde...[nape aku berhiya nk tgk ko bugil?choi!!]

buyuiazliana said...

JA-harus chencen berdarah juga ya....