Friday, April 16, 2010

opocot!!

terkejut ai tadi masa jimba-jimba makan siakap setimm sedap kat hometown ai San Pransisco tadi dengan Miss A and R and the kids *bukan anak-anak kami ye.. bila tanganku tertampar sebuah motor sekali ada alarm mengalahkan bunyi alarm Mercedes CLK kena curi!Melampau...motor pun nak ada alarm bagai?masalahnya bunyi mengalahkan bunyi orang sakit nak bersalin satu donia dengar tapi adalah kot dalam 3 minit jeh??!!propa je...sentuh sikit dah bunyi kalau kau puya motor tu HD ke...tak pe lagi mahal..ini adalah kot senarai atas kapcai je kedudukan kau tu..ada hati nak alarm bagai..pasal bunyi ko kuat gema serata alam tulah membuatkan aku kena berlakon macam aku tak terkejut dan bukan salah aku tau wahai tuan motor?ces!

p/s:siakap setim memang sedap...merembes air liur saja dibuatnya..

Buyui

7 comments:

jejaka anggun said...

tuh baru motor... blom dengar alarm kalo org sentuh ai lagik.....

buyuiazliana said...

JA:wow...adakah ada tanda "nice to see nice to hold..once broken consider sold?" mmg keless....

jejaka anggun said...

OF COURSE!

Anonymous said...

rancangan tinggal kenangan...nasib baik aku demam dari khamis till ari nie baru ok dah....-er

buyuiazliana said...

mr I-aku gi KL next week daa...ko x baca ke aku pi San Prancisco la this week...ko ni wt aku pitam la...

Anonymous said...

pengsan....demam membuatkan ilang ingatan ;(

buyuiazliana said...

ko bukan mmg selalu ilang ingatan ke?