Wednesday, April 28, 2010

ai still naik bas ape?


selalu ai cerita pasal diri orang lain dalam belog..perasan tak?kali ni ai nak cerita tentang diri sendiri la pulak sebab rasanya sudah sampai masanya ai keluar dari kepompong takut pada paparazi..ai kan celebs kena la sekali-sekala cerita pasal diri sendiri...cerita pasal berapa botol kicap ai ada kat rumah,serbuk penaik banyak tak kat rumah [kalau banyak bukti ai banyak buat kek] contoh la kan..memang ai ni celebs uols..tapi tak la sefopular Tok Ti..sapa la ai kan...tapi tadi Mrs J cakap ai artis so ai sedar la ai ni artis tak githew?*pitam


memang merepek..ok ada hari tu my bro cakap ai ni standard orangnya..bukannnya ukuran standard ada sistem SI macam belajar sains dulu-dulu tu..standard dalam konteks ni macam feeling ala-ala orang kaya...jejak Paris sebulan sekali [Pavi tak pergi sebab ramai rempit bak kata kak Shima]..so kampung kerinchi pun tatau kat mana...ha standard la tu erk?ohh tu hanyalah explaination standard takut-takut uols tak paham..


tapi kalau konsert search/amy pun tak nak pergi sebab tempat terbuka nanti peluh-peluh..kalau kat IB ok la lagi ..lepas tu nak makan tempat sejuk je...panas tak nak...duduk rumah nak kondo bagai...setinggan tak nak...standard ke...?


ala...akak propa je tu...tu konsert ella dengan faizal tahir tu nak je aku tengok...tengah hari makan je kat tempat panas-panas tak de hal la...kondo?aiyoo sini bayang flet pun payah nak tengok...standard kah lagi daku?


ai adalah orang standard yang low profile hokeh...mana ada ai pergi KL kerja naik flight je...manjang seriyes naik bas...ai ni orang standard suka naik bas low profile sebab suka tengok kerenah rakyat jelata ..contohnya seperti rakyat yang suka cakap telefon sampai bergema satu alam..kalau boleh satu bas dia nak kasik dengar..dah la bukan seminit dua...sejam dua hokeh..omg!!!


tu baru satu..belum lagi anak nanges lalak-lalak...omg!!pening-pening...tapi demi jimba-jimba ai naik jua bas...

tabah hokeh?



itu sahaja kisah daku...


p/s:warming up untuk 'tournament' boling baling mlm ni..:p


Buyui

3 comments:

Anonymous said...

terkesima...tabah rupanya Miss B...naik bas bagai dalam gambo..nasib baik tak terbalik bas ittiew!
u olz...jimba ker main bola baling? kalau u baling ai, ai baling u, u baling org lain, pastu org lain baling u, baling ai, baling u, baling budak tu, budak nie....pastu dgn bola cat...kaler2 bagai, ala2 pesta warna ind tu..tu baru la jimba jimba maut! nie main bola baling biasa tu jimba ker?
koss!!! oppsss..Miss B duduk kt ............ok la, jimba la tu :)

jejaka anggun said...

standard la tuh naik bas... ingatkan naik lori.

buyuiazliana said...

annoy yg lama x jimba-abes tu u expect ai berjimak ke kat sini....??

JA-speaking if lori kawan ai pernah tompang naik lori yang nk anta perabot ke rumah dia sebab dia masa tu x de transport..tu nk kategori standard ke x tu ha?