Friday, April 23, 2010

mo beli heels??

mari..mari..mari..belikasut....murah..murah..murah...mari..mari..mari..perempuan boleh pakai ....laki pon nak pakai tak ada masalah...kalau boleh dan reti pakai lah....mari..mari....[ada gaya macam akak jual kat pasar malam jalan TAR tak....jangan keji...ai cari rezeki halal hokeh...jual kasut je...bukan jual body...;p]

so senang nak beli ai buat katalog dekat uols...nak beli sila la beli kat google...to lady gaga if u intested u can take the design it's not my design anyway..so who cares if people said u ciplak rite?[gaga tau ke ciplak tu ape...keke!]



ini kasut dipanggil ai love my tarantula....so payah nak tinggal kat rumah takut dia merayap melata..so bawak lah ke mana-mana...


ini pulak sesuwai bagi wanita-wanita yang berbelah bahagi kaler mana kasut yang chantek..so pakai je dua-dua sekali..settle!!



ini untuk orang suka berayun-ayun ye...jadi dia akan hayun-hayun bila uols jalan....



ini lagi sesuwai untuk orang yang selalu balik tengah malam tak mo ganggu jiran-jiran sekeliling...and pada masa yang sama kalau ada orang coba buat onar..nampak tajam runcing kat tumit tu???sendiri mo ingat...ini ai tak tipu..ini memang kasut..tak x tipoo....

p/s:yang mana satu idaman qolbu?


Buyui












6 comments:

Alien Hijau said...

oke. Cik Alien nak yg color ijo tu..

buyuiazliana said...

alien-mg nk cr setema erk..kaler ijo?

jejaka anggun said...

pic ke 3. kasut injit injit semut namanya.....

pic 4. kasut bikin cagu pun oke gak.

pic 5. tuh kasut buat baling tin oke lah....

buyuiazliana said...

JA-pic 3- injit2 semot sape sakit naik atas katanya.....

pic 4-cagu busuk x mo arr...

pic 5-buat hanjeng main2 ptg2 pon ok gak

Anonymous said...

i loike kasut last..kaler ijau..very unik sgt! naseb baek laki tk pakai heel!

buyuiazliana said...

inche suka kasut ijau-aku spi ke la ni dok pikir nk sauk kaki kat mana...ko nk pki heel boleh je..pakai lah...