Monday, April 19, 2010

gotcha!!


pernah tak uols kena gotcha..tak kisah lah gotcha kat hitz.fm ke..kena macam wakenabeb ke...macam bang bang boom kat tv3 tu ke...sama ada kena tengok uols digotchakan or u watch it by yourself someone kena gotcha ke..pernah?yang kena gotcha tu apa perasaan anda...malu?macam nak telan hidup-hidup orang yang kenakan uols tu ke macam mana?

apa pulak perasaan uols kalau uols berada di pihak penonton?kalau tengok tv kat rumah boleh la gelak guling-guling..kalau dengar radio boleh la dekah-dekah gelak..kalau jadi depan mata?nak-nak pulak uols bukan pihak terlibat dalam adegan itu..uols hanyalah orang luar..hanya mampu melihat orang itu dikenakan oleh kawan dia..nak gelak [aku bukan kenal orang tu pun..tapi nak gelak ni] kesian pun ada [sempat fikir kalau la aku yang kena mau aku ambik kunci kereta blah terus!!]

itulah yang ai rasakan tadi uols...situasi kedua..ai sebagai penonton yang mempunyai perasaan yang bercampur baur..nak gelak..nak marah [sebab macam melampau pulak aku tengok kawan dia kunci kawan dia tu dalam toilet punyalah lama siap macam nak pecah pintu toilet tu] ..boleh ni kawan dia yang kenakan dia ni gelak sampai keluar air mata ni...macam hape je...takkan pulak tiba-tiba ai nak pi nasihat dia keluarkan ayat dialog macam sembilu pulak...feeling cakap tengah panas terik kan...?harus ke...

p/s:tapi bro u are too much la!!
Buyui

7 comments:

E-na Zarina said...

Salam...singgah sini jalan2...:-)

buyuiazliana said...

e-na:salam...dipersilakan jalan2 x kena tol pon ;)

jejaka anggun said...

nak curik pic ashton tuh... sexy!!!

Anonymous said...

ko tgk org gotcha kena konci dalam toilet? bro?? tak faham..adakah ko masuk toilet lelaki??? ewwwwwwwwww...........

buyuiazliana said...

JA-x payah nk curik...ai pon curik pic tu from google...;p

anoy [like i don't know who u are]-toilet tu terpampang depan mata la..bukan aku yg masuk dlm toilet tu la bro..eh sis..eh bro...eh sis...

Anonymous said...

ooo tak amsuk tapi jeling la tgk toilet lelaki?? ewwww......rupa rupa nyer ko suka stalk toilet lelaki yer... :) heheheheheh.....

buyuiazliana said...

anoy-vavi vava la ko....dh dia sepak2 pintu spi gegar alam sume la tgk..aku bukan pekak...cilakkk!!!