Tuesday, April 20, 2010

kawan ai tak hot dah.....

ai ada kawan...kerja dia berlakon...memang semua kenal dia...nak-nak lelaki yang tak kira umur kenal dia..bukan sebab dia pandai berlakon sangat pun..tapi sebab dia hot..memang dia hot..ai sebagai kawan dia paling RAPAT pun mengakuinya..really my friend is really damn hot [mak aii statement]..dulu-dulu pun ai kenal dia sebab dia berlakon dalam sitcom biasa-biasa je..tapi heran pulak macam mana dia boleh menambahkan kehangatannya itu sampai dia boleh jadi heroin dalam satu filem yang kalau ai sebut memang uols tau lah..ala...filem yang boleh tukar-tukar jadi robot tu...ye itulah kawan ai...hot kan kawan ai...sampai merembes kan air liur lelaki-lelaki di luar sana...?bukan aja lelaki ai rasa kaum yang suka kaum sama dengan kawan ai ni pun sama merembes kan...betul tak..?ai?ohh tidak ai tidak merembes ye tengok kawan ai ni walaupun memang dia damn hot!!mata kawan ai ni memang chantek...setiap kali ai hang out dengan dia minum-minum dekat mamak kan macam rasa nak korek-korek bijik mata dia..ngeh!

tak percaya dia hot?last year kawan ai ni dapat vote paling tinggi untuk America's Best Looking Woman...see uols??America tau...bukan nye sekadar ratu kebaya kampung raja je....satu America mengakui kawan ai ni best looking fompuan...memang dia cantek kan...ai sebagai kawan tumpang happy untuk dia..




Inilah kawan ai....ai panggil dia Meg...dia ni anak uncle Fox....duduk kat US nun...mencari sesuap roti dengan berlakon....[p/s:Berpeluh ai nak cari gambar tutup aurat dia tadi...ada gambar ilmiah pun masih terbukak sana sini...]

Tapi tadi dia call [lama dah tak lepak dengan u Meg!] dia cakap tahun ni dia kalah kepada Christina Hendricks..ai ada jugak belek-belek muka si Cristhina ni..tak la hot macam kawan ai ni...tapi macam klasik sikit...sabarlah Meg...mungkin America dah tak vote u..maybe kampung raja ada lagi untuk peluang u menang ratu kebaya tahun ni...contest dia minggu depan je..borang dia ai dah ambik siap-siap untuk u dah...jangan bunuh diri pulak...u just focus dekat shooting u jadi mekanik erk dalam transformer 3 nanti?ha bukan ke....bukan mekanik..habis tu nak jadi apa kali ni Meg...?Ala u jadi apa-apa pun dalam Transformer tu pun semua orang suke je...mana nak tahu kali ni pengarah nak u jadi lori transform jadi robot yang hot ke...ok hape...?



Inilah dia Christina Hendricks tu...macam tau je kenapa dia boleh dapat high vote...woot..woot!!


p/s:ok now back to work..

Buyui

10 comments:

jejaka anggun said...

hahah. patut la dia sms ai tunjuk emoticon nih :(

dia tgh sedih rupanyer.....

buyuiazliana said...

JA-hhaaha...u pon kawan dia gak yer...apasal masa lepak sekali semlm u takde?ext time jom jimba sama kalau Meg balik mesia ni ok...[emoticon ye...terpedaya ngn blog gambar unik tu ke?kekeke]

Anonymous said...

wei...i know..i knw y die memang...kekekekekek sebab....... :) ko tau ape yg aku taw !hehehehe....giler beza beno dgn kawan baek ko tu. dah, gie suroh kawan baek ko do sumthing bout it!

buyuiazliana said...

kawan baek aku gak-dia memang ke dia menag..ko tulis ape ni...better cheq la ur demam ....nak risau aku spi salah2 taip otak weng2...

Anonymous said...

vavi viva!

Asma said...

dasat ar ko yui..kawan2 x hengat..hens..hens (bunyik idung kembang..

azataq said...

ni les aku nok...x sangka aku plak dia BF ko....

buyuiazliana said...

ama-aku hengat bunyik hens hens tu....hensem...hahaha...

cherly-giler sttment khayalak rmi ko ngaku kan....ko tatau ke ostazah2 rmi jimba dlm belog mak....[propa punya sttment] tu BF aku sekor lg si paris tu..les ko gak kew?ada hati...cett..

Anonymous said...

kepada saudari penulis, untuk pengetahuan saudari penulis, bukan ustazah sahaja yang berjimba jimbaan di blog saudari penulis. Ustaz seperti saya juga gemar berjimba jimbaan (bukan ji*&k yer adik-adik)...
membaca blog saudari penulis walau lagho tetapi sukar untuk menolak dari membacanya- salam. Ustaz Puchong.

buyuiazliana said...

Ustaz Puchong-sudahkah anda JAMAK maghrib 2 rakaat dan isya 2 rakaat itu?saya suka memberi nasihat keagamaan juga di belog saya ini ye ustaz dari puchong.....