Tuesday, April 27, 2010

tips lagi

kita kembali ke ruangan tips..tipsi...kali ni ai mahu kasi satu tips mudah..cara-cara nak menjawab satu soalan dalam peperiksaan PTD or jawatan 14 apa tah tu..ala yang uols kena pergi exam sampai sehari tu yang kena tempat exam sampai ke ceruk banat mana tah...yang kena naik rakit nak ke pusat exam tu [ok aku tipu saja nak bagi cerita ni menarik sajork] .. ada satu soalan dalam soalan sahsiah tu konon-konon nak kenal uols dari segi sahsiah kan [logik ke kenal dari jawapan OMR je?] ada satu soalan memang keluar [experience dari orang 3 kali ambik soklan PTD, 2 kali KPLI] sama je...

soalan:sekali sekala anda ketawa mendengar lawak lucah

jawapan pilihan:ya/tidak

analysis dan tip tipsi:sila jawab tidak sebab kalau tengok betul-betul anda bukan sekali sekala tergelak kan bila dengar lawak lucah...anda seringkali atau selalu ketawa kan bila mendengar lawak lucah....

p/s:bukan pada situasi soalan tu uols kena jawab..tengok pada grammar dia...ye ke..n sorry exam dah lepas sekarang baru nak bagi tahu..[ye la kalau korang kantoi karang salahkan aku pulak]

Buyui

2 comments:

jejaka anggun said...

ade lagi x tips2 yg lain? nak! nak!

buyuiazliana said...

JA aka the only one penggemar tips saya [kot?]-sy akan bagi lebih byk tips di saat saya kekeringan idea ye nak letak entry..sekian...