Wednesday, April 14, 2010

berita terkini

berita terkini dari kak shima...still remember kes achik aka kakak kepada kak shima ni yang kena curi kad kredit tu??pencuri tu dah kena tangkap [tahniah PDRM!!woot..woot!!] .walaupun masa soal siasat dia punyalah cool si winona ryder wannabe ni yang si achik pulak ketar lutut tengok abang polis menyoal ..nampak sangat winona ni dah biasa buat kerja haram ni ...

apa yang kak shima khabarkan pagi tadi pada ai...disebabkan winona ni anak orang kaya 'budi bahasa' kan so achik dinasihatkan oleh para sahabatnya supaya extra careful sebab taku-takut la jadi perkara yang tak elok sebab tindakan dia report kat polis pasal peel winona ni..takut ayah dia uncle ryder [pandai-pandai je aku] ambil tindakan dengan menggunakan pengaruh rakan sebaya dia..ngeri kan..apa la uncle ryder ni nak kelentong dengan kawan dia..takkan nak mengaku anak dia kaki mencuri kot?

to achik if you reading this...be becareful..kalau rasa terancam gunakan khidmat polis je..seperti mintak tumpang duduk rumah ketua polis ke [statement macam ni tak kena saman kan?saya baru kerja tak ada duit] ..yang penting jangan jalan sorang-sorang ok..kalau nak shopping ajak je ai teman...ai ada..[saya!saya!sambil angkat kaki tangan semua anggota yang ada]

semalam siapa tengok desperate housewives?aiyo..itu Kath gila psiko...sampai ke la ni ai still shock dia boleh tarik panjang-panjang kereta si Bree dengan konci????terhiris tersiat ai rasa dada ni!cerita ni sesuai la dengan tajuk desperate dia tu sebab ai sampai sanggup buat apa saja supaya tak terlepas tengok cerita ni..ada aku kisah apa jadi dengan keliling janji pukul 10.30 malam selasa harus bukak 8tv!ai dun care!



p/s: soalan sekali lagi Mr I:ko kenal aku tak?haha!

Buyui



7 comments:

Anonymous said...

Sape ko???? - er

buyuiazliana said...

mr I-aku la tokei serbuk penaik...siapa ko?;p

jejaka anggun said...

dah tgk desperate housewives kat DVD.... lagi 2 volume jer lom tgk sebab blom jual. hish!

buyuiazliana said...

JA-x sabo nk tunggu final this season...[br je mula tapi...] ai sll cari full coll dia...tapi cam x de je lg ni...

Anonymous said...

serbok penaik??? hensap ko memang hebat ade makmal bagai nk wat serbok penaik!! sujud ko! - penjual tapai (tapi ai tak beli kt orang tu serbok penaik i pakai tau!)

buyuiazliana said...

penjual tapai-ko nk x serbuk penaik letak dalam tapai ko kasik GEBUUUUUUUUUUU???nak?aku ade stok lebih ni?;p

Anonymous said...

tak suka tapai gebu!!! huh.... - penjual tapai yang suka yang asli jerk...