Wednesday, December 7, 2011

when it's last, there's a farewell coming tro'

diaorg ni semua la party, setakat aku duduk sini dah ada 3 party aku attend. Welcome party, birthday party and farewell party. Oh tak lupa jua party buih. Eh?

So 2/3 party tu untuk aku. Terima kasih la banyak2 semua. Korang ni buat aku nak nangis je lah tau. Aku kan hati selembut bayu gitu. Tetiba.

Semalam punya party paling syiok. Makan, gelak2 walaupun aku gelak je apa korang cakap sebab aku tak paham dan harap2 bukan mengutuk aku dan makan lagi sampai terlentang. It's buffet babeh it's buffet. Bukan aqiqah babi ye, sila percaya cakap aku. Dan bukan aku diaqiqahkan jua. Eh lagi?
Now I am in Tokyo, setakat ni billboard Takuya aku tak nampak lagi as last entry dia sendiri tanya kat aku billboard dia naik tak kat dinding kat Tokyo ni, Takuya K baca belog aku ni weii *pura-pura teruja
Tapi aku nampak la muka kau tu Takuya dekat Hakodate. Kenal tak mana muka kau?

Buyui

2 comments:

Fatin Mraz said...

kuikuikuii..
payah juga kan x paham.. nak gelak sama2..

apa perasaaan nih..hiba tak? ke bercampur baur gumbira?
=}

MakNgah said...

takuya dah tua. tu pasal takde. tapi tetap suka takuya walaupun dah tua.