Thursday, February 9, 2012

since this is your second time, why don't u take ANNUAL PASS?"

Kan...............................................

Aku diperli oleh pekerja US, Singapore sebab masuk kali ni, kali kedua aku jejak kan kaki ke sana. Last time aku pergi bulan 5 , ini tak sampai setahun aku pergi lagi?????

Alasan aku "because of transformer". Alasan semata. Memang la aku tau keturunan All Sparks la, pakcik robot tua sampai ke autobots segala. Bumblebee!! Tapi tak la aku menanti- nantikan kebukaan dia kat USS tu. Heh.

So mintak2 ade lagi benda baru dia bukak tahun depan boleh aku jadikan alasan aku pergi USS tu tetiap tahun. Muehehe.

Tapi bagus jugak aku pergi lagi kali ni, banyak lagi tak explore. But roller coaster?? Hell to the no!!! Memang aku tak naik tak elok untuk peranakkan. :) . So sapa nak naik silakan, aku boleh jadi locker rasmi tolong jaga beg korang dari ko letak dalam locker yang disediakan. :P

Tapi aku rasa, ade jugak aku pergi lagi semata- mata nak borong perfume dia Hebenn wei. Hari- hari bau aku lain2. Gila!

Aku malas la nak kasik tips bagai kat korang. Singapore je pun sepelaung dengar kalau aku jerit. Tapi kalau nak tau ape2 tips2 menarik macam mana nak beli perfume, duduk segala tak lupa mana port ayam just ask me.Eceh!

So nah amik la pic ni buat jamu mata korang.





















p/s: selamat Singapore tak panas sangat wei kali ni.

Buyui

2 comments:

jejaka anggun said...

x penah masuk USS nih sebab dah masuk US yg ori kat US sana. mampu?

buyuiazliana said...

kann?? aku pn nk perg yg ori nanti