Tuesday, February 14, 2012

typo on V Day

Lately ni aku super bz. Mana nak kejar meeting, discussion , proposal lagi, KPI lagi , semua nyer kerja.kerja . kerja............ masa dekat Singapore pun even cuti otak aku ligat memikir meeting nak kena handle balik dari Singapore. Tak sempat nak bernafas rasanya.

Sampaikan aku borak dengan tro YM dengan si Faryn aku ingat last weekend tu adalah cuti Thaipusam. Padahal cuti berderet tu last two weekends. Gilalah kau Buyui, hari pun ko dah penis2.. eh pening2.

Semalam entry Faryn pasal typo "hornyland" hahah! Dah aku lak arini elok dok nak taip PENINSULAR Malaysia jadi:


PENINGSULAR

eh silap..aku taip lagi..











PENINSLUAR

Eh silap jugak, aku  taip lagi



Sekali keluar.........................


















PENISULAR



Hahahahha! 

"kau cari la laki sorang". Bernas nasihat kau Faryn. LOL.

p/s: Happy V day pada yang sambut, pada yang tak nak sambut aku ucapkan good day. Tuesday ni baik-baik sebab kalau ikut petua Mrs MM Tuesday to bad day. Muehehehe!


Buyui

4 comments:

F A R Y N said...

yes..sila cari seorang lelaki.. hahaahahaa

jejaka anggun said...

musim mengawan barangkali...

Buyuiazliana said...

agaknyalah kot..haha!

Buyuiazliana said...

aku bukan pontianak nak isap darah..hehe