Friday, April 8, 2011

Aku dan KRU

Aku tetb rs nak mengarang surat to KRU mcm ala2 kalau ade contest ke ape kan ko kena anta surat kpd retis tu, haha!tp ni bkn sbb contest pn, bkn sbb KRU aku suka pn, tp sbb semlm aku dok borak ngn exroomate aku masa kt U plus tetb td aku dpt wall post kt fb psl benda ni aku rs nk mengarang ni, untung2 kot yusry ke baca dia nak amik aku jd bini..hahaha!tetb lg..

**************

Kepada abg2 KRU,

Saya ni bukan la peminat abg2 semua pun walaupon masa sy di zaman ikan bilis dulu sy pernah la p jaja citer kt Kajol budak satu floor ngn bilik sy tu ckp abang2 ni kazen sy, x sangka lak sy si Kajol tu selurus begitu..haha!

Tp bila satu minggu tu si kawan sy ni ajak g tgk abang2 kt amcorp mall, ms tu red104 kot ade mini studio kt situ so abg2 sume ade wt promo album br kot so si kawan sy ni sy namakan K ni nak pulak pergi menggedik kt situ, haii laaa pitam sbb kitaorg yg pergi ni bukan minat pon ngn abang2 ni, mcm sy ms tu minat nsync , A lak minat hindustan (hahaha!seriyes psl dia la aku kenal sume OST kich2 hota hai) , si K lak minat butterfinger!ha ade lg yg ikt tu mmg totally x minat la abg2 ni, tp dh retisss kann pergi jelah..

Pastu mest la ade session autogerap kan, so kitaorg ni tgk je lah, mmg x minat pastu kan x koser nk beratur2 kan, tetb si K ni gigih gile nak gakk..tah hantu mana masuk tah, hai laaa, smpai tahap ape tau, sbb rmi kan so rmi berebut n ckp time geng2 KRU ni kena la blah, si K ni boleh x g kejarrrrrr??adoiii..sampai tahap dia terlanggar org spi terjatuh org tu, dia kejar KRU, kitaorg lak rmi2 kejar si K dh jd mcm si K ni kejar peragut!ya rabbi..korg bygkanlah dlm mall rmi org sume org tgk, pastu mmg x dan la nak catch KRU tu so dia leh lak lompat2 sbb x dpt betol2 depan main entrance amcorp mall tu??!!hahahahaahhaha!nw K dh jd chegu pon..korg byg kalau anak murid dia tau?LOL

So, mengubat kekecewaan pas KRU balik tu ade la si juliana banos wt show, diiferent show rs, last2 kitaorg amik gamba ngn dia je la, retiss gak kan..tp spi la la citer kejar KRU tu x abes2 lg!hahahaha!

So KRU, itulah surat sy sekiannn..

Buyui
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

4 comments:

jejaka anggun said...

motif?

buyuiazliana said...

JA:motif dia aku nk le yusry amik aku jadik bini dia..hahahahahha!

MarriageForIdiots said...

omg,b..lol..
si K ni i kenai dak?
kita bole minat yusry, tapi yusry lebih minat........... ;)

buyuiazliana said...

MM: hahahaha!kan...?yusry lebih minat pada .....................................?