Saturday, April 2, 2011

Kisah..x seksi..baik..sy akur..

Dulu aku ade kan wt entry psl miera liyana yang ckp x nak seksi sbb bapak dia x kasik (sorry x reti lak aku nk kasik link korg korek sendr erk)

Lps tu bln lps meletops letops psl budak br abes SPM ni pki baju pd aku maybe bapak dia kasik la kan sbb x seksi la kowt (dia pn dh insaf, la kan..lantaklah bkn aku nk reveal psl kisah baju tu, x de kena mengena ngn aku pn)

Yg nk tergelak tu sejak kisah tu kuar byk lak aku tgk keyword org carik terus masuk entry psl aku wt dl..tetb entry tu berduyun org bc..apakah?

Buyui
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

5 comments:

jejaka anggun said...

ko mmg hebat maria! entry ko jadik pujaan

buyuiazliana said...

JA: ko ade rs aku layak x ganti beautiful nara?haha!

Anonymous said...

mana entry pasai abp? nak baca ur cerca cerci bout tht night :)

buyuiazliana said...

god!!ni bukan blog gosip mcm beautiful nara, lgpon i kan sibuk bbm ngn u mana dan nk fokus except part abg nuar :P

Anonymous said...

Abg Nuar = seGEDIK lebih :)
CT = perfromance mesra halam.tong sampah jadik glamer malam tu :)