Tuesday, April 5, 2011

this is all about award

umangg aiiii.....setelah aku balik dr kursus pum pam pum pam selama 18 hari tu, bape banyak blog entry nak kena katam ni, n bape byk post dh ketinggalan ni, [cett, keje ko bertimbun x lak ko nk risau cmni kan?cett hak tui!]

nak post new entry pn mcm x de idea menarik tertarik je, so aku kejenya katamkan je entry org2 lain, tu pn x dan nak kejar, sampailah td terbacalah entry ni

korg perasan x, sekarang ni blogger ligat buat contest sana sini?mcm2 kan...?ok malas nak kutuk pasal tu, mana nk tau one day aku lak ligat buat contest kan...?

tp ni td mmg x leh blah la..maybe salah satu crnyalah nak tarik undi kan..ala pasal AF ni la, ye..boleh bilang dgn jari kan sape je tgk, spikan kak shma pon x tau ade tirai konsert sabtu lepas, [kalau nak banding zaman sebelum2 mawi dulu, sebulan sebelum k konsert dah terpacak ni nak cr port nak tgk AF!gilo!] aku pun asal bukak je aku nguap..asal bukak je aku nguap baik aku layan channel lain lg bagus...so lemau

kalau ade yg ikut maybe la yg kenal ngn peserta je yg ramai kot...so sorg blogger ni kebetulan ade la kaitan ngn peserta dah buat st contest , marketing strategi la tu nak mintak org undi kan...?ish la.............aku ni kutuk la org dok contest sana sini ko lg lah haru wt contest suruh undi, AF lak tu...aiyohhhh

cakap pasal undi lak, ni ha Mr I ni lak mintak aku updet pasal abpbh haritu, dia igt aku ni Abg Nara ke?tp x pe aku highlight la sikit ikt pandangan aku yg sempat fokus [sebb ralit bbm Mr I la ni aku x fokus sgt]

1. org kata zizan lawak, n aku pon expect gak lawak kow2 gelak guling2 nak2 tambah ngn shira n kak engku, tp lame la aku rs [tu la maybe sbb aku x fokus sgt kot]

2. yeyy!!remy menang, ye remy sila buang jambang dh mcm bangla bai roti dah aku tgk , but still "orgasma berganda " ok?hahahaha!

3. n fasha!!ye aku br je siang tu ckp ngn RJ fasha ni pki ape ni lawa sgt spi terbuai2 aku tgk dia, Mr I cakap baju dia dull, tp make up dia superb!!

4. n lisa , yes ko ni perfecto la!dh la cantek , bijak , pandai, sopan lak tu, tgk cmne dia respect to those VIP mlm tu?

5. kak nita, oh god!!!x dapek perform nak jugak naik pentas as presenter pon nak kuak2 kaki, muka lain mcm ek, mcm bukan nenek, ni air semayang banyakkk ni kan akakk?

6. sam!popular la kot sbb adnan, tp kalau terbaik ok gak kalau ko mng [kalau anugerah2 terbaik la] kasik la watak ape pn, masuk je ngn ko, pasni leh bwk mak g jalan2 kan?baik peluk MAK dr peluk MAKWE kan?ops!

7. performance?tu la sibuk bbm sgt ngn Mr I aku x fokus, kecuali part abg nuar mmg telefon aku ltk tepi...ngeh!segedik lebih sangattttt

8. ha tu je la aku igt, haha!for me bosan la, kak engku ckp ala 50 an pon aku x suke mcm x clear, ke aku dah pekak?hahahaha!

salah silap harap maaf!

Buyui

2 comments:

Anonymous said...

memang show tu lame, or kita yg dah makin lame...@ makin tuo..dah tak leh appreicate show mcm tu?

tetapi.....mic tgh tuk presenter memang hazab. sekejap2 bunyik mengaung...pastu cameran sekejap2 terambek angle gagal....diorng tk practise or memang gagal??

lepas tu...gimik last teramat panjang ye..kesian VIP dok cangok atas stage...hallo...kroang tak fikir ker part tu? buat la gimik dulu baru panggil VIP......der...ker dh terasa hebat sangat sebab dah nk masuk 20-an usia ABP? haiyoooo

sib baik bb aku x hang layan ko!

buyuiazliana said...

ko je tua aku x, lariksssss

gimik last sadis la mmg la ok je tp tu la bg la VIP last naik, syok sendr tol la

dunno y ade org ckp it was the best abp?gosh!

kalau hang mcm bb laki shma , touch screen mmg hang!hahahahah!