Sunday, April 24, 2011

aku nak bebel kosong

hola peeps!

tadi aku baru modify air ticket kak shma untuk short vacay ktorg weekend ni.oh ade tatau lg, muehehe!aah aku, kak shma and bib akan pergi for a short vacation this weekend, there's gonna be a partayyyy babey, [gilo!], ape yang penting 3 hot chicks je![wah..hot keh?chicks keh?] *pitam

so modify2 tadi kelebet2 itinery br la perasan..cilaka la flight company tersohor ni!tax lg mahal dr ticket, ticket pergi balik 28 hengget je, airport tax sampai 75 hengget apekejadahhh?tu blom kira lagi airpot tax and fees, dah menatang ape lak tu.. [aku pn...dh time nk pergi br ko nak cek itinery bagai, banyak bunyik!]

airport tax kot muka ko boleh nampak reflexion kt lantai ok lagi...ini..?puduraya yang baru lg kilat dr lantai ko...pingsan la...

but still, ko amik jugak kan...?busuk2 pon hadap je....

kita bako..kita bako..kak shma cakap td .. kot ye nak membako mampu ke uols nak naik flight yg mahal?mampu?x kan..so dok diam..!cett!!

Buyui

2 comments:

jejaka anggun said...

nak murah naik bas mini wilayah. 50 sen jer gi mana2...

buyuiazliana said...

JA: baik amik shuttle free terus!