Tuesday, April 19, 2011

kim kardashian peminat aku. ini bukan typo error .

aku sbnrnya dr pg tadik dh pikir aku nk tulis pasal benda ni, tup2 kena pergi meeting plak dah..lepas tu terlupa pergi makan jumpa lak citer masik lauk facebook terus terbantut ape aku nk citer ape kan..?

ni nk cer citer cer citer ni, korang tau kan kim kardashian minat aku.eh?salah eh?ok sekali lagi, korang tau kan kim kardashian suka tiru aku?eh?mcm ade x kena je ayat ni, ok again..sori2 ye, x leh benti jari ni nak stop...[kan sll ape yang terluah first time tu betul, mcm nasik lauk facebook tu?] ok korang tau kan kim kardashian follow aku kat twiiter. ok sumpah annoyying punya ayat .mcm nak bakar tv kalau tgk amir dalam maharajalawak tu?haha![ok ni bukan haha aku suke gelak bila pikir lawak si amir bangang tu.baik aku haha bila tgk af9 ade gak lawaknya]

ok ayat dia [taip satu2 ni supaya korg tak rasa aku annoying] korang tau kan aku minat kim kardashian sampai tahap aku follow sume adik beradik dia on twitter?<--- salah ke kalau aku wt kesimpulan dari ayat ni "korang tau kan kim kardashian minat aku sampai folow adik beradik aku semua on twitter?" salah ek? ok sekarang aku paham kenapa aku kena ulang SPM Julai paper. stop.

citernya ha, aku follow kim, kourtney and khloe...lepas tu kalau sape follow si khloe especially dok la promo new show dia, mmg promo x berhagak la kan...?bak kata si Cher bukak2 timeline penuh #khoelamar , hahahaha!gigih tol promo, so aku sudah unfollow dia, akak2 dia ade je lg, mmg la promo gak tp x la spi penuh timeline aku, semak...so kasik settle unfollow sajork.

dik, nasihat akak ni, kot yer nk promo citer baru ko pn x payah la manjang aku cek timeline penuh muka ko je, ngn tweet, RT lg, LOL.. ko kan femes dah promo lite2 pon org ikut je citer ko tu..hai la....

jadik kepada next penyemak awas ye, even khloe pon aku buang, inikan korg x semenggah mana. eh? main ugut2 pulak..haha!

Buyui




4 comments:

jejaka anggun said...

takut la.... baru jer nak promo kougar setiap 5 saat...

azataq said...

kan...aku pun br igt nak pomot cuppies web aku kat www.cherrycuppies.biz ...lol..terpos kat sini plak...sila lah follow ai....lol lagi...hahahaa

buyuiazliana said...

JA & Cher : ni payah kalau kawan sume org bussiness celebs bagai ni..ahhaha!uols...korg nak promote sukatilah ye, sbb korg bkn femes mcm si khloe tu..so kena gigih promote, kalau dh femes promote bgi nak rak harus la aku kasik cantas je korg dr timeline..

azataq said...

ko lopa nook..mak kan paris hilton gitew...hahaha