Sunday, April 10, 2011

aku x suke kek, tapi............

semalam sambil2 menunggu reality show true beauty tu [ni sume sbb rajin benau aku melayan masa kursus aritu la ni, kat bilik tu manjanggg je bukak star world] finale so ade la citer sebelum tu pasal DC Cupcakes

mula2 aku igt pasal lawan2 buat cupcake ke, mcm junior masterchef yang mana sampai ke la ni aku still x caya betul ke bebudak ni masak sume tu?korang tau la kan mat saleh ni mcm dl survivor tu beriyalah org igt survivor gila2 alih2 kena tipu idup2 kan...?mana kan mungkin ko duduk dalam utan berbulan2 survive gila2 babi last2 jd mcm lost, lost mcm tu je..hahaha!

ok berbalik pada DC Cupcake tadik, dah sangap dah aku pun bukak la, LA..REALITY TV GHUPENYE!!!pasal dua beradik [ape ke muka x sama?ahh nevermind..] benti keje bukak bisnes cupcake kt georgetown kot sbb tu nama kedai dia, terusss pappp aku teringt kt tokei cupcake kita tu Mek Cher yang aku masih menantikan cupcake free dr dia, [nok , sebab mak kan x makan cake so... ko sampai bila2 la mak x kan beli kan..kalau merasa tu bolehlah..]

terus mak tweet fonden ni , nok nnt ko tgk tau!gigih gile diaorg ni , belengas2 la aku tgk diaorg dok wt cake, so mak doakan ko jdlah mcm tu nnt ye... mcm semlm kan nok ada org order suruh wt logo pki cupcake so nnt mak mintak ko wt cupcake muka mak satu badan..mampu?haha!*yang penting nok...PINK sampai ke kasut..ko ade?

satu je aku x paham, ape ke design sameee je cupcake dia ha?kaler ngn flavour je la lain2, aku tgk si Mek Cher berpeluh nak mikir design, pd aku yg x soka cake ni aku lebih pd rupa kowt...

Buyui

4 comments:

azataq said...

pinky lah....auwwww...aku buat semua sama je design kang...depa bsg plak...aku buat design lain2 depa kata rasa ni semua je sama kan..design jer lain./...lol..penat aku buat sampai 6 flavour...lol...nanti aku try tgk 711 ya..ko kena sebut cenel nok..nama cenel ni aku kurang pasti..hahahaha

buyuiazliana said...

semlm nok dia wt flavour hibiscus syrup+mango, nok anim dah kecurr dha tgk...

jejaka anggun said...

dah lama x makan cupcake....

buyuiazliana said...

JA: luahan keluh kesah tu bukan ckp kt aku ye, sila ckp kt tokei kapkek tersebut