Saturday, May 28, 2011

alasan yang tak boleh dipakai

seorang manusia : awak ada x still contact dgn kawan2 U awak?

aku :*laju je jawab
ade!semua pn ade

gila ko x contact diaorg2 ni, hello...technology canggih kan sekarang ni telefon ,YM, FB , email, blog bbm, twitter ape aku tak sebut lg, so x ade alasan kan ko nak lost contact dgn kawan2 ko kan [ye accept yang annoying tu tolak tepi la]

jangan jadikan alasan :

1.aku dah kawen , ada anak , laki x bagi jumpa ~eiiiyyy aku la kan dgn alasan ni...ko kawen dgn org gua ke?

2. aku duduk jauh la ko duduk KL , aku pulak duduk Boston ~lagi x leh blah ! Mek Cher dgn aku ok je, waktu sama je kan lagi?

3. aku dah meluat dgn ko, menyemak la ~ok ni alasan aku boleh terima, tapi beranikah kita?

Buyui

2 comments:

azataq said...

alasan nombor 1 tu selalu lah aku dgr..tp dorg ler kata x leh jumpa aku takut laki aku marah..boleh??

buyuiazliana said...

cher:klu mcm tu selalu la Mr A marah aku kann? :P