Sunday, May 8, 2011

selamat hari ibu

sapa2 tak mcm aku tau je selama ni hari ibu tp x pernah wish , celebrate kat ibu masing2?ke aku sorg je dlm dunia ni mcm ni?hmmm....?

ni citer dulu2 la masa mama aku ade lg, mmg x celebrate pun sbb pnh sekali aku ngn adik2 share beli pen dakwat tu kasik kt dia , sampai ke sudah dia x nak, so dr situ kitaorg tau dia x bg kitaorg bazir duit beli mcm2 kt dia, [ye la tau tu tersirat, hugs kisses pon dia dh suka kan..?] tapi kitaorg dr kecik bukan jenis mcm tu hugs kisses everything jgn ckp hari ibu , bday pun x ade pun..so masing2 dlm hati tau.."o, harini harijadi mama,oo...harini hari ibu" so x pe la kan?bukan aku je buat igt2 dlm hati tu, mama aku pun sama, x caya abah aku pun sama je..tetb tgk tv dia akan ckp "eh harini harijadi mama..eh hari ni harijadi yong.." dan dia x lupa "eh ..harini harijadi abah.." durh...tau la abah,kitaorg x payah pakai reminder pun mmg igt..tu set golf bagai tu lupa kehh?[besar2 ade duit la br reti nk beli macam2 kan kat abah, kalau kecik2 dulu aku beli mana lg sumber kewangan kan?]

x semestinya kan kalau hari ibu ko celebrate beriya2 tp balik jenguk mak kau sethn sekali, lepas tu miss call mintak mak ko call balik, tp masa celebrate hari ibu ko nak up melebih2 nak menunjuk2 x payah la der..eh?ade org terasa ke?tak penting ape yg korg bagi, pada ibu benda paling kecik pun dia dh suka, ibu masing2 jgnlah tanya aku lak ape korg ptt buat, cett!!

so mentara mak korg ade lg ni, jenguklah dia sekerap mungkin, x dan sangat call, kedekut duit telepon, ajar je mak korg fb , ym segala so boleh chat free , kan?

happy mother's day kepada sume feeling2 dia ibu2 :P

Buyui

4 comments:

jejaka anggun said...

thanxxxxx

buyuiazliana said...

JA: ko ibu hayam kan?

azataq said...

byk lah ko....mcm aku mmg lah setahun sekali jumpa....ampeh jer ayat..hahahahaha

mak koling jer wish...adiah mmg x bg pong...lol...

buyuiazliana said...

Cher:ngahahaha!ops