Sunday, May 15, 2011

teknik tiru

tadik aku dok la tgk entry baik punya pasal tiru meniru ni, mcm2 style nak tiru, dulu aku terel meniru, muehehehe!tp masalahnya aku pelik apesal kawan2 aku suka nau mintak jawapan kat aku ha?nukan betul pun ape aku jawab tu, kalau aku jawab tu betul sah2 la aku ni best student jenis stok telan buku minum buku punya..dan sah2 la aku x kasik korang tu jawapan aku kan..?tp dh org mintak bagi jelah....salah ke x janji jawapan berisi walaupun kelaut jawapan dia dr skema..ngahaha!

tp style ni aku pn x penah la buat lg, kot ni penemuan terbaru kot..
pakai kukulah??????????????????????????????

yg lain2 korg boleh tgk kt sini ok?

Buyui

2 comments:

jejaka anggun said...

kene kalo buat presentation sampai 10 20 pages caner?

buyuiazliana said...

JA: sape bangang sgt spi presentation pn nak meniru?