Wednesday, May 18, 2011

kisah jodoh anak2 tecik

alololololo....kenyang lg aku tgk pic ni dr makan ketam td spi terpancut2 kt muka RJ [sorry...] . saje je kan mak ko suruh anak ko pose mcm2 pastu ko send kat aku kan...?and as usual aku kan x putus asa nak jodohkan dak aqmal ni ngan dak gedel anak si anim tu kan..ngahahaha![eh dulu aku nk jodohkan ngn aqil abang si aqmal ni, tp mana2 la nok janji settle, haha!]

so aku send gambar ni kat mak dak gedel , anim sambil berkata:

aku : balik karang ko tunjuk gambar ni kat gedel tanya kt dia kenan x?kalau kenan cakap kt dia umie booking siap2..

anim:tp gedel tua la dr aqmal [aik?mcm ade niat je nok?ngahaha!]

aku : age doesn't matter, ko tgk RCW ok jekkk *ops!

anim : ha kan?ok la aku booking tapi dgn syarat at least nnt besar jadiklah doktor ke pilot ke....??

HA SEE MEK CHER?????tepat tekaan ko gedel high mentainence!ngahahaha!pitams..ko ade rasa nak anta aqmal p tusyen x esok?

ha sape nak kenal ni la si gedel
cakkkkkkkkk!!!!!!!!!

Buyui

7 comments:

azataq said...

haish...doktor dah kena blacklist..pilot tu akan dirunding....hahahaha..PHD mau????

azataq said...

RCW tu sapa??

buyuiazliana said...

Cher : 1 . PhD pn dia nak!mampu?
2 . sila baca nara, mak x mau kena
saman..hehe

MarriageForIdiots said...

alolololo tomelnyeee !!! cute gile..buat aku nak buat anak skarang juga ! RCW juga boleh digoogle.i lagi suka Norishkarman la B,not rcw.

buyuiazliana said...

MM:NK mcm muka kau?ngahahahaha!

jejaka anggun said...

jodoh ngan i jer la... senang idup dia nanti.

buyuiazliana said...

JA: ko nk ngn aqmal anak cher kan?