Thursday, December 23, 2010

agak2 la kak...masjid ni....


i nak share wif uols ni..Kak Shima send it to me tadi..dia dapat dari forum artismelayu [pompuan ni gigih kalau bab2 ni..haha!] even nama je artismelayu tapi damba ni bukan retis ye kawan2..ini org2 biasa je..sape pon x kenal..tapi yang boleh orang buat dia jadik bahan forum adalah pemikiran dia tu..nikah kat DALAM MASJID bukan kat rumah, pasar, mahupun church ok..

so kalau masuk masjid as muslim maybe kita tau etika kan?kena la totop orat..iye, ai pon bukan la lagi totop sume abes..and ai know dosa sendiri pon banyak sibuk nak intai dosa org lain buat ape kan?just nak share and kotok2 ngn uols je..haha!aku kan soka je kutuk kotok katok org ni..

kepada akak ini tahniah la ye sebab kawen..tapi baju tu kak..aiyohh ape ko pikirkan ini akak?why?ni kalau Fashion Police tengok ni mau jadik bahan 3 hari 4 malam ni kak oi...kot yer pon ko nak pesen2 tak payahlah nikah masjid, kalau kena masuk masjid kan kena ada etika..ini bukan sg wang or akak bukan org seperti ini yang leh pakai tudung leh bukak2..bra tu kaler itam tu saje kan..saje kan??apesal x kaler merah je kak..lagi lawa uols!

p/s:kalau majlis kawen pki jeans tshirt pon ok ape?masuk tema kan?

Buyui


4 comments:

FATIN MRAZ said...

UISH!!

buyuiazliana said...

fatin:kan..?speechless kan?

jejaka anggun said...

kakak nih sanding sebelah swimming pool uols! lepas nikah feeling2 terus batalkan air semayang dgn berenang

buyuiazliana said...

JA:swimming fool ke..kolah masjid org wt air semayang tu uols?