Sunday, December 12, 2010

lets gosip uols...

this time ai nak share dgn uols hasil dr kepapparazian kak shma jumaat lepas...bertempat di salah satu ape tu IT mall terbesar di malaysia kot...gila hebat la kak shma jadik papparazi..haha!

ok cuba tgk kt bawah tu...minah ni..tudung ok la kan..sekali baju..laaaaaaaaaaaaaaaa...sleeveless lak...membuatkan spi ke la ni kitaorg dok pikir2..dia ni nk pki tudung ke nk pesen....uols rasa?
p/s:goodbye malaysia..nanti sabtu depan ai balik ok..?

Buyui

5 comments:

novembertwelth said...

gosip? hmm. sy dah bce blog awak. hmm follow saye! http://atmaanaqisya.blogspot.com

jejaka anggun said...

hahaha.. aku nampak geng2 dia nih gak. pakai selendang pastuh pakai skirt paras lutut.

tp yg paling best khamis lepas... mat saleh cun kat wisma yakin. pakai baju melayu pink siap ketayap. tetibe pakai short jeans ngan sneakers. ko x terganggu iman tgk mat saleh kekar separuh islam camtuh?

jejaka anggun said...

oh btw, follow saya jugak ok!

Cherrylicious said...

follow lah saya jugak yer...[sambil letak parang kat leher memasing...ngahahaha]

oh depa kan mmg pakai fesen lagu ni...bagi depa tu bukan tudung nak tutup aurat..tapi tudung kepala sebab cuaca panas serta melindungi rambut mereka yg mcm penyapu itu....

@rep said...

ala biasalah u ol.. dia kan chantekkkkkk