Thursday, December 2, 2010

pembayang sudah mari...

ok..mari main kuiz..sape2 dah tau...jangan gatai nak jawab jawapan betoi..main tipoo noo... :P

1. sweater tebal nak mampos..kak shma kata beli kat bundle sudeh....bukan balik nanti boleh pakai buat p kedai pon...ohh sgtlah verangan trench coat! ~checked!
barulah betoi verangan nak jalan2 Manhattan...walaupon...[pergi je lah Manhattan fish market tu...]
see.....chantek kan...eh ni nk citer pasal trench coat ke pasal kuiz ni...ok back to the topic

2. kasut ~ checked!

3. glove ~ ohh amik yang tukang kebun pakai la senang ~tak lagi beli...

4. ski set segala nak bawak tak ni?

soklan: aha!cuba teka saya nak p manaaaaa?????? :P

p/s: sejuk!

Buyui

4 comments:

jejaka anggun said...

genting? ya ampun beria bagai dgn trench coat....

buyuiazliana said...

JA:aku dh agak dh tu jawapan ko..kita tunggu betol ke x...trench coat berangan je lah..x mampoo....

MarriageForIdiots said...

i dah tau u nak gi aner..Canada ! i also suke pesen pakai trenchcoat nieh, but make sure u wear something inside, if not...Tadaaaaa! *Flash* mem-flash Canadians..terkezut tgk jambul orang asia.
i teringin, tapi takle pakai, kang seret lantai sapu jalan..

buyuiazliana said...

MM: u kalau bab2 teka negara mmg serah kannn?flasher??hahahahahhaha!