Sunday, December 5, 2010

no photo please..sorry...


ini adalah satu cerita x de kena mengena dgn org dah mati or lahir di alam lain:

"sorry no photo"<-- siap jerit2 sepelaung dah boleh dengar..lempang nak?

"dik [tu sdp nk dengar tu org panggil adik] x boleh amik gambar" <-- ni ok sikit nak tegur org lembut yo suaro..tapi tetap.....

boleh kasik mak sentap okeh....

pernah x uols kena petir mcm tu?especially kepada camwhore tegar..sana sini sinun amik gambo...tu bolum kiro gambo diri sendiri sambil dikelilingi pokok2 bungo ko apo ko laie...

selalunya kerja petir memetir ni berlaku di kedai2 bercermin kaca...ada paham?cermin kaca tu mcm kedai2 dia barang2 sumenyolah 100 / 1 k ke atas...

motif??takuit sangatlah aku tiru design kah???muka mak ni ade macam designer kah?ke ko takuit aku amik gambar pastu p rompak kedai ko..too much drama la sis!ocean's 11 je brani buat..tu pon cerita...botul2 kalau setkt muka mak ni..nk mencurik gula2 pon aku takuit...muka mak ni hanyalah macam org nk kasik designer kaya la wahai salesgirl hampuiii....ko tu la org suruh belaja spi SPM tu ko x nak..pastu verangan nak pki barang mahal tp nan ado.s.o kerjalah kan kat butik coach segala kan?tu je la ko mampu...

dik oi...ko paham x erti promosi...ohh..ko x kenal mak femes erk [femes kew?haha!] tp kot gambo brg kedai ko tu masuk dlm alam maya ni dgn kata2 manis mak ni..dr sorang je nak beli..10 berderet okies?tu aku x mintak pon bayar duit promosi..ko dh cakap mcm kedai tu ko yang puya..kalau boss ko ckp suruh ckp customer cmtu...baik ko p sekolah balik sama ngn boss ko tu...p balaja balik marketing n the way to treat customer...

ai pernah igt..my friend..hasil dr stalking FB dia..ops...ade ke sales assitant tu p amik gambar pegang beg coach dia br beli tu ....omg..perlu ke..ooo kena beli dl br la leh aik gambar erk?haiyo!siap tajuk pic tu x leh blah "my new coach beg tht i just bbought" eleh...coach je kot.....

p/s:ai x la sentap sgt..tp ade la sekali dua kena tegur sbb amik gambar kt kedai...salah ke?

Buyui

5 comments:

jejaka anggun said...

ingat yer... kalo hang nak amik pic aku, bayar. jgn nak amik2 curik....

buyuiazliana said...

JA:ohh ratu emodrama dah bersuara..ahaks!

MarriageForIdiots said...

daripada elok2 promote, terus demote, kan B? u letak sini nama kedai dia ! meh nak tengok sikit sapa ..bagus sgt ke design? Ada beratus kedai pengantin dengan pelbagai design. Kalau ye pun tegur la elok2..proper..ko kasi -jelingan maut- ko tu ke tak B?

buyuiazliana said...

MM:eh selama ni ai ade erk jelingan maut..miahahaha!

FATIN MRAZ said...

percutian singkat ai kat penang baru ni.. amik pic ngn topi esp yg kaler putih kene byr satu hengget.. ai beli jer terus..yg bestnyer bby irizz amik gambo ngn pelampung..f.o.c..huk3..