Thursday, December 9, 2010

susuk sang jejaka

hari ni RJ telah membuatkan ai kembali ke zaman2 getik2 x hengat....[sekang..?x getik...ohh getik jugak tp dgn cara terhormat...lempang nak?]

dia la..[salahkan RJ aku x salah..x salahhhhh] masuk2 je kereta selepas melombong emas yang tinggal x seberapa dalam kotak atm tu.. terus cakap "saya nampak org hensem!dia bawak BMW ni!" sambil mata2 dua2 terbuntang BMW 7 series..even pesen lama punya..but still Bimmers ok...or even maybe dia sewa ke bapak dia puya ke mak hekan punya ke..but still...bimmers diulangi....bimmers!

then kuarlah itu org..yes org hensem even rambut x spike2..muka bot bad..x la stylo mana kan.... x la jambul kaler merah balung ayam ok lah boleh groom nanti..wah!!ade hati nk groom bagai...haha!even muka bukan boleh menjadi ukuran piawai dia straight ataupon tidak..but still...merembes la..tp x la merembes mcm kalau ai nampak aron aziz or remy ishak..haha!

tapi muka mcm tu pun dah ckp ai n RJ dah bayang2 dh muka dia..minah tu lagilah hazabb..siap igt plet kereta...err...sape2 keje JPJ sini?haha!mamat ni pakai susuk ke org dok igt2 muka dia ni...

sekali RJ jawab..."ala sebab pki BM kan...cuba pakai myvi je ade ke nak igt muka dia tu spi mimpi2?ada?"

kan.......................................................................

p/s:terasa kembali dara opsss!!!*sasau

Buyui

3 comments:

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

mmg materialistic laaa..hehehe

buyuiazliana said...

AFA-berterus terang lebih baik..hehehehehhe///tp ade ke org tolak bimmer?

jejaka anggun said...

betul... cube naik bas....