Wednesday, December 8, 2010

entry rawak-rawakkan

rasa dah lama x wt entry lawak..so lets merawak-rawak uols...lalalalala!

1. baru tau dari RJ[ kot].. kalau dok lama negeri omputih maka kulit akan menjadik kepada kaler asal...maka kembalikan kulit putih kuning langsatku..hurghhh!![mcm nada maya karin sila..] so goodbye malaysia!tetiba...

2. tadik baca entry dari one of my friend bout macam mana payah dia nak hadap balik umah arwah parents dia...tetb teringt arwah mama...sroot....al fatihah [kalau nk ikut next weak genap la 3 thn mama pergi...]

3. ok packing tinggal sikittt je lagi...kena la packing arini esok x dan dah...nak pergi mana...syhh..."genting" je...

4. terasa diri ini bukan x reti pendiam tapi kalau jumpa org sekepala mmg x reti duduk diam!

5. belum lagi spi " genting" tapi dah pikir dah plan lain..projek mega bersama nok anim..tunggu...p/s:cher ko mana ni?nak meeting ni nok oii..mcm ade pertukaran projek ko diperlukan masa meeting ni..kerja nak mengular je masa meeting ..hoih..

6. rasa nak wt entry rawak..tapi x byk lak nk merawak..dah macam lawak ni ape hal?

7. dh mcm status twitter pon ni ape da..so better stop now..da..da..!

Buyui

2 comments:

jejaka anggun said...

mende yg ko merepek nih labu? ko nih gi oversea mana eh?

buyuiazliana said...

JA:tu la tetb aku merepek tgh2 malam apakah..ala...kan aku ckp "genting" je..nanti aku blk aku story kalau la aku nak....