Sunday, July 10, 2011

Hati tu kasi bersih barulah betul

Orang sibuk-sibuk la Tweet [berduyun la timeline aku ni] , FB pn ada gak pasal bersih ape aku tatau tgk akal sama je tak bersih mana pun semalam.

So apa aku buat semalam?

1. Marathon Kardashian sebab aku memang tak la nak join larian marathon.

2. Makan chipsmore montek tinggalkan aritu. Emm tak masuk angin pun sebab letak dalam peti ais.

3. Sambil cek timeline.

4. Cukup time pukul 8 pm bukak Buletin Utama .

Kan ke baru dipanggil rakyat yang bijak?Kenapa perlu nak kumpul ramai2 berlengas sana sini, bising semua. Kalau aku kalau boleh parking kereta pun betul2 nak depan kedai kalau boleh. Tak caya?Ok kita tunggu someone akan komen pasal hal parking2 ni.Heh!

Duduk rumah kan ke bagus weekend2 ni. Apa ke "bijak" sangat?

Buyui

5 comments:

jejaka anggun said...

hopefully, suara2 mereka ini didengari dan dipertimbangkan....

VFN said...

diorg nak meriahkan suasana je...keh keh keh

buyuiazliana said...

JA-uish dgr sepelaung suara diaorg haritu menjerit2..bukan bisu pun :P

VFN-ko igt pesta dilwale ke nak meriah2 :)

Anonymous said...

Sah.....memang betol! sangat2 betol! kalau terpaksa pun akan merungut tahap gaban. dulu nk panjat tangga maut.siap pekak telinga dulu dgr dia merungut baru abeh lalu tangga maut ke medical faculty!
dah grad...kalau jadik parking, kena tahan telinga dgr bebelan suruh carik pangking depan entrance....

buyuiazliana said...

Mr I:hahhh spi dh komen yg ditunggu2..LOL