Thursday, July 21, 2011

when a stranger called part 2

Selepas daripada cerita "when a stranger called " tu, aku ada lg dpt call dr mcm2 service offer itu ini lah [aku syak mamat nama Aiman Ahmad astaghfirullah ya rabbi ya rabbana ni la bg number aku kt agent sebagai membalas dendam!] to Aiman: ada aku kisah?

Tapi bagus tau tak sakit hati, contohnya semalam Astro called pasal nak hofer beyond package.

Bagus dia ni, kenalkan diri cakap dari mana and terus cakap apa tujuan then tanya aku nak tak hofer tu.

Macam tu la bagus, tak kona2 , taklah cerita dari Perlis pergi Kelantan patah balik Kedah pastu sampai KL. Macam ni la tak kena maki dengan aku malah aku berdoa semoga kerjaya dia diberkati. Kan?

Tapi aku tetap jugak tak nak tawaran dia tu. Yelah TV macam orang buat akuarium tu ada hati ke nak pakai beyond?

Buyui

4 comments:

Cherrylicious said...

aku pon mcm tehengen beyond tu...tp kenapa mcm xnak lak...sebab hujan2 pon rasanya x leh guna gak tu...nak2 kat ulu banat ni...hurmmm

jejaka anggun said...

xyah lah... astro beyond nih.. suh dia fix problem2 nih dulu b4 nak buat yg baru

VFN said...

aku pakai beyond... tapi sama je weih..
hujan pun tak dapat gak siaran...cam bedebah!

buyuiazliana said...

cher & JA:kalau pki beyond ade ke muka rozita che wan bertukar menjd j lo, kalau iye..aku pakai beyond :P

VFN:ko sejak marah pepijat ni dh pandai ckp bedebah2 ek?wakakaka