Sunday, July 3, 2011

SMS ON LOVE dan hantarkan ke 32***

Pagi ni aku baca satu status kawan aku. Actually kawanlah kot sebab dia approve request aku dalam FB. ngahahah!aku kenal pun sebab dia o.p. adik aku haritu. Entah dia ingat ke tak aku lantak la. Kadang2 status dia lawak2 jugak.

So status dia harini dia cerita kawan dia bertemu jodoh dari Sabah. Macam mana boleh bertemu jodoh?Ha...part ni aku gelak. Kenapa aku gelak?Aku gelak sebab kawan dia tu bertemu jodoh melalui "Taip ON LOVE dn hantarkan ke 32*** " Sounds familiar huh?

Kan..??

Ala iklan kalau kita tengok tv3 panggung sabtu tu selalu ada. Takpun kalau ko tengok ulangan cerita puteri/kisah kaisara pukul 4 petang. Eh!Macam mana aku tau ni?Ala tak pun selalu je ada iklan2 macam ni kalau ko bukak TV rasmi kat Malaysia ni.

Selama ni aku ingat benda tu tipu. Yelah main iklan je kan. Pastu kalau manusia bangang pergi call pun maybe budak2 sekolah baru dapat handphone or curi handphone mak dia pakai kan?Sekali ambik kau betul2 punya kejadian..ini bukan cobaan.Hahahah!

Lepas ni kawan kepada kawan aku kat FB ni bolehlah jadi duta untuk iklan tu kan. Dengan tema "Lihat kami..ada jodoh kan...?" *sila buat tona nada seperti iklan Tummy Trim. Heh!

Ha lupa nak cakap, modal kawan kepada kawan aku kat FB ni sebanyak RM250 je. Bukan la sekali tembak call menjadi ye.

Bunyi kompang.

Buyui

3 comments:

shaz johar said...

tahniah. semoga cinta mereka berkekalan...

VFN said...

perhhh....
kalau dapat jumpa yg best takpe gak..
jumpa yg sakit otak?

buyuiazliana said...

JA:ko nak try x?

VFN: maybe dia pon sakit otak gak, kalau x , x kan dia layan benda2 gini kot?