Wednesday, November 2, 2011

i want!!


Huwaaa...aku salahkan MM sebab ajar aku minum air ni, now aku nak sangat2 ok air ni, nak kunyah pearls dia tu..mana aku nak cekau kat "Texas" ni?????

Gila best wei, tapi kalau korang was-was halal ke tak jangan pergi minum. Okebai!

Buyui

5 comments:

azataq said...

dkt tesco ada satu mcm ni..tp bkn brand camni...tp ada air camni..aku pon suka...bkn aku suka sebab sedap ke apa..aku suka tgk dia seal gelas tu...wahakakaka

jejaka anggun said...

nih mbr aku bawak last week. kitorg beli kat pavi. sudahnyer rasa teh ais campur jelly, harga rm7. amekaw!

buyuiazliana said...

cher: aah aku pon suka dia balut and sistem nk beli tu siap ade nombor giliran! hahaha

JA: aku mmg suka jelly tu dan teh ais dia even x la kaw pon tp sbb jelly tu aku suka kunyah

sharifah rosidah said...

Azliana, awak dah sampai Texas ya, bergumbira lah disana.

buyuiazliana said...

aunty : "texas" ye aunty bukan texas bebetol tu..haha