Wednesday, November 30, 2011

there goes my bento for tonight

Ni bento [bekalan tapau] aku harini, tempura ada ebi [udang] labu and sayur..tepi pink2 tu lobak masin masam sikit.. memula risau gak aku kot2 la daging tu... tulisan tu 28 kali aku dah tengok tu [aku reti tengok bahasa jepun wei...hahahha] and aku tanya gak org 7e [aku reti tanya dalam bahasa jepun wei] so memang bukan benda alah tu..so let's terbangkan 398 yen kau hari ini.

Patutnya aku ada dinner ramai2 , makan restoren soba, si Alan dah siap tunjuk gambar kat aku makanan2 dia...terliur dah aku [kau ni semua terliur] , even ada seafood bagai, soba tu sobaaa, sapa tatau tu soba tu sup la..and mostly soba dia pakai stock babi and pakai minyak babi. So, aku tanya je contain apa dalam sup tu, so Saito san [sorg lg watak Jepun] call tanya, and sah ada la kan....so aku kena cancel , Alan cakap aku tengok je la pic diaorg esok! cis!

so hadaplah aku benda ini malam ni,


Buyui

3 comments:

azataq said...

Yummie....

buyuiazliana said...

yummy eh? yummy la kot kalau keje hadap megi je ari2 :)

Fatin Mraz said...

masa baca tajuk aku bygkan ko letak gambar 'beg keroncot yang kau ikat' taruk makanan..

p/s:alast, aku try bukak blog dari dashboard-reading list- baru leh komen. kalo buka direct dari bloglist mmg x leh komen..