Thursday, November 17, 2011

update #5- Muroran

Hari ni aku dibawa visit sebuah tempat 3 hours dari tempat aku ni, Muroran. Jauh rasa perjalanan dia sebab jalan dia kena lalu semua countryside, ko kena lalu gunung banang, volcano active la tak active la, tasik bagai...sampai2 je Muroran tu tepi laut betul2. Memang sejuk laut la...

Nak sampai dekat macam exit dia kena lalu jambatan. Dari jauh macam San Francisco bridge tu aku tak tipu ni. Hahaha. Gambar pun aku tak ambik banyak, sebab 1. tak nak la nampak aku jakun 2. san-sei drive sian lak dia asal dengar bunyik camera on dia slow down.

Apa jadah aku pergi city yang takda orang yang ada pun aku tengok org tua. maybe masa aku sampai tu orang semua kerja dan sekolah. sebab masa aku balik tu aku nampak bebudak [ko byg je mcm Nobita jalan ngan kawan2 dia, sambil doraemon duduk umah] dengan beberapa orang gaya macam baru balik dari lunch.




sebahagian la yg aku amik.

ni la jadahnhya aku ke Muroran arini. Pandai2 la korang baca menatang ape tu. Eceh mcm bagus je pegang sweater padahal sejuk tak tahan dah ni...heh!

Buyui

5 comments:

azataq said...

nok..bahasa iban pon aku x pas...ini kan ko bg tulisan japang ni....

ratu porno jepun tapi masuk islam said...

mesti ko buhsan sebenarnya kan?

buyuiazliana said...

ratu porno=ko bekas ratu ke masih ratu tp msk islam tu dh insaf ke belom?hahah

aku buhsan la niiiiii

F A R Y N said...

pakwe hensem takde ke/.?

buyuiazliana said...

faryn: pakwe hensem kt lab pon dh ckp berlambaks..ahaks