Saturday, November 5, 2011

Sebab hati atau nafsu?

Aku tengah terpikir sesuatu, adakah kita:

A. Orang yang suka baca blog secara diam2?takda komen tak ada apa pun?

B. Orang yang baca blog and drop komen for entry yang menarik hati dan tiada tujuan lain yg tersembunyi?

C. Orang yang drop komen for each entry tanpa kisah apa entry, isi or komen yang diberi sambil disudahi dengan ayat "follow saya ye.."

D. Orang yang rajin komen, ask people to follow u and keep ur entry updated tapi isi nan ado???

Aku wondering dah sekarang ni, org sekarang (maybe aku juga tak sedar) tulis blog ni dgn hati ke nafsu? Nafsu la kan kalau nk nambah followera sbb nak naikkan trafik?

Buyui


2 comments:

jejaka anggun said...

ntahlah. aku x kisah kot... sapa nak follow, follow. sapa suh aku follow, kalo blog x best mmg aku x follow...

MakNgah said...

i komen sebab tuan punya blog cun, glemer, fashionista buleh?

aku komen ikut sedap ikut dan .

tapi skrg ni bukan boleh tulis bukan2 satgi xpsl2 kena tangkap. hak bersuara dah sempit. huahuahuuu