Thursday, June 2, 2011

cabaran pula utk Mrs MM google shortform dari aku

I just having lawak chit chat wif Anim tro gtalk. Pasal gemuk kurus. Then aku cakap kat dia, ramai je orang nak kurus, then diet la puasa la kan?

Aku sambung cakap kat dia :

Aku : Nok, tapi ada je kan orang kurus perasan gemuk. Menciklah.*tak mau elaborate aka kupas panjang2 pasal hal ni sebab harini aku x merasa nak mengutuk org. I am in a good mood today. Hehe!

Anim : Nok..orang kurus perasan gemuk memang ramai , ORANG GEMUK PERASAN KURUS ko memang payah nak jumpa la.

Hahahahahaha!ade ke org gemuk perasan kurus? Aku gems lems sans sins tapi mmg aku perasan aku gems lems sans sins..hehe!

MM paham x gems lems sans sins as u know sgt tu FtF and TTYE tu ape? U google this time mesti x jumpa punya. Haha!

Buyui

4 comments:

MarriageForIdiots said...

gems lems sans sins = gemuk lemak sana sini :)

buyuiazliana said...

MM: alamak!u dh master in malay!even malay shortform pn dah master??!!bravo!

MarriageForIdiots said...

a'ah..belajar setahun duduk di rumah melayu.sebelum tu, 2 tahun di universiti melayu.

azataq said...

ngahahahaha........oooo