Thursday, June 16, 2011

gila gajet

Semalam aku bergtalk dgn Anim:

Aku: Nok, masa mak lepak lama kat airport aritu melata la org pakai ipad mak tgk,..tsk tsk

Anim : Apelagi nok cekau la satu 16Gb tu baru berapa [terserlah NATES ko kan...?]

Nok : Uisk, ko gilo?!Mana aku nak ltk BB aku?Laptop lagi,dgn ipad lagi, nanti mau gila iphone lagi?Ingat mak ni CEO?Kot ye mak ni gila gajet...agak2lah..

Kan??

Memang la aku gila gajet [dalam pale otak ni dok bayang2 PSP ni..bley?] tapi beragaklah..tgn ada dua je, dgn BB lagi..nanti ipad la , iphone la..sume nak pakai tapi kegunaannya setkt aku ni kerja "kuli" je tak payahlah banyak sangat.

Anim sambung lagi..

Anim : Aah kan lainlah ko nak catch meeting la, nak cek proposal la itu inilah, ini setkt ko nak cek twitter , fb pon nak dua tiga gajet apehal?

************************

Err..nok tambah la lagi mak updet blog, google bila tetb Mr I suruh aritu aku google Glee finale ape jadik masa lagi setgh jam nak abes [Bengong x nyabar2 and Mr I aku x google pon], email ..so for me BB ni pon dah memadai, semua dah complete.

Aku pelik la org lain ada puluh2 gajet tu memang la mampu tapi tangan tu ade dua je , ke boleh beli tangan tambahan?

Buyui

5 comments:

azataq said...

cuba kau tweet siti nurhaliza...dia pun guna byk gajet...dlms atu hari tu...kjp2 dari ipad..kjp2 dari iphone...kjp2 dari bb....tp acc yg sama jer...cuba tanya dia...mcm mana dia guna 3 gajet dgn 2 tangan.....

buyuiazliana said...

nok....dia siti lijah nok...wanita seni bekerjaya, selain dr nyanyi dia bisnes sana sini...mak bukan macam tu..[nak srh aku tweet dia la...?mak tweet ct lijah...?perlu ke?]

Anonymous said...

issskkkkkk......... ape kehal maleh bebenor si Mr I tu?

Anonymous said...

wah...mengumpat aku nampak?? ngumpat la....mengumpat tu umpama makan daging saudara sendiri tau (dush....kena panah petir kat diri sendiri!)

buyuiazliana said...

Anon-Mr I x malas tp dia x nyabar nk tgk ending je :D

Anon aka Mr I :ni bkn ngumpat i tulis ni i know u baca kan?