Monday, June 27, 2011

sori teradvance lak

kejap tadi aku berborak dgn Kak Shma, then dia nak buat something melangkaui batasan macam budak2 je so aku pn ckp,


Aku : Emosi la . Tau tak esok je anda dah nak 3* tahun?[aku nk ckp jgn peel mcm bebudak sgt boleh tak?]

Kak shma : Ha ??!! [dan aku pasti time ni dahi dia mesti tgh berkerut tak paham-dia selalu macam tu]



****** Sekali aku tgk la date kt lappy ni, harini baru 27/6 rupanya. Eh!



Aku : Ops sori. tersilap, bulan depan bday anda, sori.

Kak Shma : Tu la! tau tak bday saya sama hari dgn Amy , Search? Dah pikir nak celebrate sama ni dengan Amy Search.



*Kan? Aku ckp dh dia ni mmg sengal. Gilo nak sambut dgn retis. Tak beragak!

Aku teradvance sebulan rupanya. Patutlah aku pelik kenapa email bday notification tak masuk2 lagi, rupanya terawal sebulan..hahaha!Dulu terlupa langsung bday dia..ini aku teradvance sebulan. Selamat aku tak wish malam karang.

Haru.
**** chiowww!!

Buyui

2 comments:

sharifah rosidah said...

hahaha apalah ada dalam fikiran awak masa tu yer, ini mesti kes banyak memikir kan benda benda yang tak sepatutnya.

buyuiazliana said...

Aunty-tu la, sy rasa sbb terlalu beware tak nak terlupa sgt2 bday date shma ni sbb penah sekali tu terlupa so serik..hehe!