Tuesday, June 14, 2011

Gilo la. Eh dia mmg gilo

RJ bercerita kat aku psl kisah Semek seorang perempuan yang ada masalah jiwa , kalau ikut bahasa kita ni orang gila la kan?

Semek ni duduk kat area umah RJ ni, aku pn png nampak dia jalan2 merayau2 , Semek ni sama umo ngn aku, tp aku tgk dah mcm makcik dok kpg la pki kain batik baju kedah sume, plus mata aku rabun nampak mcm 40 thn je...tp jgn tatau sbb pki kain batik tu la dia buat simpan duit dia curik kat rumah org, gilo. eh mmg dia gilo.

Aku tanya RJ apa asalnya dia kena sakit camtu?RJ kata dulu masa p sekolah dia rajin ponteng sekolah lepak bawah satu pokok ni, bila org report nampak dia x pergi sekolah bapak dia x caya. Tapi spi klimaks nya dia mula suka kat satu Cikgu kat sekolah dia. Agaknya Semek ni feeling dia Yvone cikgu tu mcm Aaron Aziz kot dalam Nora Elena. Bahahaha! Bila cikgu tu x layan mulalah menjadik sakit dia tu.

So ikut time sekarang ni org spital akan dtg kampung carik dia then cucuk bg ubat [aku terigt lak safari, hehe] . Aku ckp Semek ni gila jantan. Korang nak tau sebab ape?Ade ke dia boleh suka Doctor yang rawat dia tu sampai tahap tgh malam call Dr tu sampai gaduh2 Dr tu ngn bini dia?hahahah!Ade lg dia boleh pancit tayar kereta Dr tu even pernah scratch kereta Dr tu pon?!!Mampu?Gilo. Eh mmg dia gilo.Tak beragak nak suka pn golongan profesional group A. Haha!

Sekarang ni mak dia kasik dia kawen. Oklah sikit dah kawen. Aku sampai la ni mikir camne lah dia survive kawen?hahaha!Diaorg bg dia kawen ngn laki mcm ala2 bodo2 alang la keje guard. Oklah kan boleh kerja. Tp pihak spital ni cucuk la x kasik dia pregnant. Gila ke nak ade anak semua. Tapi dan lg tu dia p ckp kt niece RJ umo ENAM TAHUN tu [masa tu si Nia ni pegang baby]"comel baby, DULU MEK ADE LA LEKAT gak [ada baby dalam perut], tapi tak jadik" LOL. Ko gi citer kt budak 6 thn ape dia tau lekat2?lekat sticker dia tau la. Haha.Gilo. Eh ko mmg gilo.

Tapi dia bab2 urus financial ok pulak. Duit gaji laki dia semua dia pegang. Kemain la si Semek ni.A

So sape nak hire dia jadik akauntan. Ada?

Buyui

2 comments:

MarriageForIdiots said...

sian, crazy. ada gak org cam ni..

buyuiazliana said...

MM: sian ek?aah sian la sbb sakit kan bukan dia mintak