Sunday, July 25, 2010

hero tamil

thanx RJ for giving me this idea to update my blog..[wah!!feeling2 aku minah saleh tak reti cakap melayu dengan RJ...matiklah aku].

RJ tadi bukaklah cerita pasal B. Rajnikandh..ala...hero tamil yang termasyur tu berlakon cerita paddayapa and sivaji the bos tu??kenal?kalau tak kenal boleh la uols terima je kalau ai cakap B. Rajnikandh tu jiran ai..haha!

then dah kitaorang jadik la klimaks [aiyoo matiklah cerita pasal hero tamil pon klimakskah?hahaha!] ai pun cakap la ai lagi suka cerita tamil ..and RJ pun sama..siap cerita la kalau dia better lagi cerita tamil then hindustan sebab jalan cerita dia tak boleh agak "tup2 hero mati..." dengan tangan dah macam Karam Singh Walia dah dia bercerita..amik ko![ok aku tipu!tgn dia x maca mtu tp berhiya la dia cakap..siap kuar nama hero Kamal Hassan pulak..cerita ape RJ?jadik nenek?]

Ni kalau Vavini di luar sana tau ni weols kenal hero2 tamil ni mau mereka sexcited teruja ni..ahaks!but seriyes memang cerita tamil best uols!cuba lah tgk hari ahad pukul 12.30 pm kat tv2..oppss!!!

ai dengan adik ai selalu menantikan malam raya deepavali sebab ada cerita tamil best2..hahaha!

p/s:tapi jangan lah bukak kuat2 volume tu sebab bukan korang paham pun kan ape dia cakap?baca je translation dia kasik tu...cerita latin leh je tengok...tamil tak nka lak tengok?kata 1 Malaysia kan?

Buyui

5 comments:

nadiah.wan said...

eh sama. org suka padayappa tu. org taktahu nama betol dia, tp slalu ingat nama padayappa aja. hehe!

buyuiazliana said...

nad-ni dh igt la kan?haha!kak dh dua kali tgk cite tu tp x penah abes selalu ada halangan...apakah?

jejaka anggun said...

citer tamil paling best... chenna papa periya papa. lawak tahap bentong kali!!!!

buyuiazliana said...

JA-bentong kali je?x la lg spi chennai india?

Farah Wahidah said...

ceriya tamil mmg best lah kot..baru tgk endhiran dkt wayang;)