Tuesday, July 20, 2010

seriyes ai takut

ai tatau la apasal ai ni ada satu tabiat [lain2 pun memang ada pun tabiat habit bagai tapi ini memang ketara la] ai ada baca dulu ada this is one of the phobia jugak uols!so salah satu penyakit phobia,macam gayat segala ni..tapi ai dah lupa ape nama dia..KALAU ORANG TAKUT DEKAT BADUT TU ORANG PANGGIL APA HA?

Tanyalah Mr I [if he still remember dia kan ada penyakit Short Term Memory Loss (STML)],kak shima or evven kyn tan especially kyn tan la memang dia tau ai memang takut dengan badut uols!even kalau la ronald mcdonald tu ada promosi ke dia hire orang pakai kostum tu datang kat ai offer burger free pun silap2 mau muka dia ai baling balik burger tu ..itupun kalau ai berani...kalau tak belum sempat dia sampai ai dah pecut langkah seribu!

ai ingatkan ai je ade penyakit macam ni..sekali masa zaman kemiskinan tapi masih lagi suka je menghabiskan duit PTPTN di midvalley with kyn tan sekali ada lah pulak dia buat macam karnival apa tah..omg!segerombolan badut ada pulak buat perarakkan...memang masa tu kaki ai dah ketar tak cukup tanah dah.....nak lari mana-mana pun ada uols!terus ai tahan cab instead of bas balik rumah!n ai sempat lagi nampak la ada minah ni siap nangis2 raung2 uols nampak benda2 tu..to the girl...we are in the same company!mari kita perang sama itu all the clowns!kasik matik sama diaorang..itupun kalau kita beranilah..haha!and summore tadi ai baca older entry by peej.borhan pun ramai rupenya kawan-kawan seangkatan ai!haha!


so to my friends [ai ingat Mrs M selalu usik2 ai dulu] this is not funny..memang ai takut nak mampos sampai tahap leh peluh2 takut kalau nampak ada perompak ke peragut ke nak letak pisau kat leher tau..tak payahlah cakap "ha B!badut2" macam ape je..ingat aku budak kecik ke..memang ni penyakit aku la wei takut dekat badut..bukan nya macam budak kecik orang usik "makan budak..." pasatu dia meraung pastu leh gelak2 balik..silap2 ai meraung pastu pingsan ko nak angkat aku ke pi spital..so remember this is not funny okeh?!

gila cepat ai copy gambo ni...pastu hang stuck la kat gambo ni..vavi la!eeeeiiiii [bunyi takut sambil kerut muka]

ai pun tatau sejak bila la ai mula takut dekat badut ni..dengan muka fake senyum tu...isk takleh la takut!ketakutan ai ni lagi bertambah bila dulu tvada cerita pasal badut makan budak tajuk IT tu?remember...lepas tu ada pulak Child Play Chucky tu..eh tu patung!tapi scary jugak kan..?so don't play-play okies?

p/s:tapi ai suka Barney..ahak ahak!

Buyui

3 comments:

Anonymous said...

ingt ar....ko takot badut! STML i tk teruk ok....if not i would say..eh...sapa minah tulis belog nie? wait..tu dah kira tahap senile tu...alzeimer! hahahahaha

buyuiazliana said...

Mr I-hanj la ayat last sapa minah tulis blog ni..kalau x igt jugak mmg nk ketak bunag otak ko tu..

Asma said...

IT aku tgh dolu2..siyes takut..aku rasa x de g movie yg ley challenge cite ni(bg aku la)..sampai skrag aku masih boley tbyg2 g...