Saturday, July 17, 2010

sambungan jimi asmara

eceh takde sambungan mana pun cerita engku B tu..saje je ...tapi ai ingatkan ai ni saja sorang2 verangan macam orang giler nak jadi keluarga bangsawan..sekali siang tadi..nah...!!!terbongkar dah satu pengakuan rupanya cerita jimi asmara ai tu ada peminat rupanya..tak caya...ha baca dialog kat bawah ni


Me: Anda 20 hb ni cuti tau?

PG:Cuti ape?[wah semangat ni padahal dia all the time cuti semangat ngalahkan ai laks!]


Me:Cuti birthday sultan lagi...[this is 3rd time we cuti celebs birthday..1st:cuti pemangku sultan,2nd:birthday agong,3rd:birthday sultan yang betul..hebennn bab2 cuti ni!]


RJ:aah!betul2 ai mmg igt sebab 19hb tu bday ai so ai memang igt 20hb tu memang cuti SEBAB MERAIKAN BDAY AI SEHARI TU SO ESOKNYA RAKYAT JELATA CUTI...


Me:What?!!Anda hengat anda tu bangsawan ke..feeling princess la?


RJ:Haruslah!Ingat Engku N je nak feeling bangsawan..ai tak nak...?


PG:Lah!!Nak jugak....*pitam

and bila malam dah membawa ke SMS pulak....RJ still jugak berangan nak jadi keluarga bangsawan...ahhh stop it!!RJ u ai kasik watak anak orang gaji berangan anak bangsawan dalam filem jimi asmara ai okies?!Sibuk jugak nak masuk dalam era keveranganan ai...haish!

orang kuat Engku B ..harus bawak ke mana-mana bila family bangsawan berjimba..tengok Engku minum air kosong je..anak orang gaji???*larikkkssss

P/S:RJ:main-main sajork...jangan majuk kalau tak saya nak makan dengan sape lg?uwaa...

Buyui

4 comments:

nadiah,wan said...

nama pon dah RJ : RATU JERAWAT. ofcos la berangan bangsawan kak N ooi. hehe

buyuiazliana said...

nad-hahahaha!masalahnya buatlah kisah bangsawan sendirik mengapa selit2 masuk filem ai??

jejaka anggun said...

sian kan korang... orang kebanyakan selalu nak berangan jadik golongan bangsawan mcm ai....

buyuiazliana said...

JA-u bangsawan ke bangsatwan?oppsss!!