Wednesday, July 21, 2010

is that seducing?


tadi after seharian berpanasan di padang [ohh matikla bersinar moka ai bak kata kak shima],terus bukak puasa sebab rasa macam nak pitam tgh padang tadik,terus dari nak minum terus lunch kol 11.30 macam ala2 lauk bukak pose [me had ketam masak lomak n RJ ikan keli sambal..marbeless kan...?] then meeting pulak aihh...then hatiku walang or rawan [rasa tak besh arr...nothing seriyes so don't ask me y ai feeling2 rawan/walang tu wahai orang2 di sekitar okeh...it's about work biasa la rasa tak besh je semedang so harus feeling2 syukur ok] then after all the gila and hectic things lets 'coci mata' kasik bersih wif RJ n PG...lets2!

tengah2 coci mata tu memang la ramai 'lauk' yang boleh buat stok [to Ratu Ketayap aka RK stock u takde this time!] so we had a conversation:

RJ:ape ni geget straw?!ai tau la u nak seduce that guy kan?[kat situ ada mamat ok la muka pakai suar pendeks taste ai [sexy kowt?] haha!matikla!

Me:Ha??!!seducing him?eh helo...kot ye pun nak seduced ai coci2 mata saja okeh..mana ada geget2 straw ni seduce2 orang..gila la u RJ!*mo cover la kan....ko tgk2 mamat tu..but seriyes geget straw nak seduce??hahaahhaa!

RJ:omg!dia pun sama geget straw?eh bukan!geget sudu plastik!sama lak instinct dengan u sama seduce each other!hahahaha!

Me:Excuse me!ai geget straw because of my habit ok?dia geget sudu tu tak cukup air ke?

RJ:hahahaha!tak la kowt sebab nak tahan habit tak hisap rokok kowt?

Me:bagus la mamat ni tak isap rokok...tapi ade ke orang rela gigit sudu sebab nak tahan habit..*memandai je...

then,terus nampak dia ambik lighter then ape lagi his roks la uols!

RJ:wah...chemistry githew ..dia leh tau ape u fikirkan ....

Me:bukan la...maybe dia bisu kowt..so dia leh baca pergerakkan mulut kita...



and masa di saat ai nak balik still lagi kot dia geget2 sudu tu...aiyoo!!reject okeh!

PG pun ada dalam this conversation..tapi dia tak mampu menyampuk..hanyalah dia mampu menggelakkan diri sahaja...orang-orang di keliling dah tak kisah dah...ada aku kisah?arini penuh dengan ari serabut,selebet dan segala sele lagi..so harus hiburkan ati!


p/s:esok lets sambung sun bathing!



Buyui

5 comments:

jejaka anggun said...

nampaknya layout berwajah baru.

Anonymous said...

belog sudah chantek..me likey....tapi cer tu mcm tak best lak...kurang garam jer rasnyer..kena lebih....apa yer.....hm, nk gie baca PG belog ar... :)

buyuiazliana said...

JA-chantek x?chantek kan...[mode:eric leong]

mr i-ai nak citer lebih2 karang terus jd sensored uols!

Anonymous said...

makin lama tgk pic kat atas, makin geram lak...seksa oooo pic tu....naseb baik belum bolan posa lagik! bolan posa jgn letak pic mcm tu ya!
p/s:sekrang tgh layan waheeda...as preparation nyambut Rmadhan :)

buyuiazliana said...

annoy-br tgk pic tu blom aku bwk kuar pic lain lagik..ahaks!