Tuesday, July 13, 2010

mereka-mereka

setelah pemergian mereka-mereka [bukan merekacipta]

1. oh ..time lunch pun senyap sunyi je...ai pandang RJ..RJ pandang me..no more cerita or gosip..kalau ada pun tro YM itupun lagi 15 minit nak balik baru nak bukak cerita..so no point!

2. no more jalan-jalan time..[fa..ai still tatau kat sini apelah yang ada seperti yang diperkatakan anda]


3. kalau dah tak jalan-jalan memanglah tatau selok belok jalan..so menyebabkan........


4. semalam boleh terlepas kedai nasik ayam feberet ko tu fa..siap kena u turn balik!kepada mereka-mereka pemuat dan pemberat CLKku...anda tau kan betapa jauhnya kalau kena u turn balik?omg!RJ...oh.....


5. itu je la hapdate saya untuk mereka-mereka...we mishu oledi!


p/s:sudah 50% addict with twitter!Mr I lets!


Buyui


10 comments:

nadiah,wan said...

olololo!! kesiannya. sabar ek!!

tapi kalu mahu pekerja upah lagi, panggil2 je diorg.. weee!!

buyuiazliana said...

nad-haiyooo..masalahny x de....sigh....

iha said...

dah agak dah...ke laut masing2..RJ tu agaknye dah ke seberang Sabah

iha said...

aiyooo!!!!!dah agak dah...ke laut masing2..RJ tu agaknye dah ke seberang Sabah

Anonymous said...

tweet tweet cannot at office...blockie sudah....IMO pun blockie sudah....fb time lunch sajork.....kt umah dah malas nk online....nk beli BB tak mampu (tunggu ko hadiah 18th oct nie). sedih!
tetiba emosi kecundang....dapat bonus ribu raban tak nk beli kan...udahnyer entah kemana duit itu...hohohohoho....

buyuiazliana said...

Mr I-mention bonis kerap sgt ni....ai nk baju kedai feberet uols tu byk2 bleh..nyesal lak aritu beli satu!ko nk BB on 18th?aku kasik mcm botol air nak?ohh....aku mintak iphone kedekot taik idung ko masin x? x nak kasik sudeh!no BB gak!huh!

azataq said...

tweet tweet...ko kan...bila mak dah senyap tweet2 baru nak setat lah kan..nanti kita setat tweet2...mak agak kecundang masa niiii

jejaka anggun said...

hahaha... ketagih twitter jugak? tahniah.

Anonymous said...

kan...nanti ai nk borong lagik t-shirt kt situ...design chantek banget! tunggu lagik dua bulan, baru dtg...mesti dah ade stockie baru!

buyuiazliana said...

JA-tq!

mr I-wah!bunyik dh mcm tokei kedai..ke ko skandal ngn pekerja dia tu yg dh mcm ala2 kenal ko je aku tgk aritu..haha!