Thursday, July 1, 2010

buat baik dibalas baik

ai antara manusia yang taklah perfect..tapi apa yang penting!!!ai akan buat apa sahaja yang boleh kasi ai gelak kah kah kah..ai memang soka gelak...tapi belum lagi la rasa nak jalan sorang-sorang tiba- tiba gelak..ohhh itu tahap petala 8 dah tu...ngeh!

so maybe pada ai tak perasan kot la peel ai mengannoyingkan orang lain...oh maafkan ai..bukan ai mintak kechantekan ini [ha tui!] tapi apa ke dehallah korang dongki sangat dongan den...lepas tu after all things u have done to me boleh pulak dengan rasa tiada perasaannya nak mintak tolong dengan ai...?memang tak de rasa bersalah ke?ke orang tu tak perasan ke dia ada buat something dekat ai?ohh maybe pada dia benda tu buat dia happy so tak la rasa salah kan buat-buat kerek macam bagus kot?macam ai la...pada ai makan,gelak-gelak, jimbarama can make me happy to the max so tak la ai tau pada orang lain macam nak muntah nana berdarah tengok ai dok berjimbarama kot...

tapi moral of the story yang ai nak cakap ni [rasa pernah dah cakap] hormatilah orang lain..[even ko selalu gosip pasal orang tu kan..] sebab takut one day kalau ko nak mintak tlg dengan orang ..orang tu boleh tolong balik kan..kan..kan...?

p/s:balik nk tgk Double H besar mana dah?ada besar tapak tangan dah ke?

Buyui

4 comments:

nadiah,wan said...

aik kak N, entri hangen semacam ni. kenapakah?

jejaka anggun said...

hahaha. sabar jer laaa....

buyuiazliana said...

nad-tiada apa2 sesi membebel to myself...

JA-tgh sabar la ni..haish...u pon kena bwk byk2 sabar..hehe!

Anonymous said...

tak pam......sungguh ku tak pam...(sambil tangan pegang mic ala2 saper tu? emas di tangan cik Ayu???)