Friday, July 30, 2010

me luv sukun!!

sapa2 orang yang suka makan sukun n sambal kicap mesti akan cemburui saya..haha!harini ai n PG hentam sukun n sambal kicap seharian..mmg pergh..nannoor pun dah mulai jeles di twitter..kikiki!mmg heben...


kepada orang tak kenal sukun tu..or kenal sukun from komik ujang je..maka inilah sukun ..heran betul aku ngan ko montek..sukun pun tak kenal..nasib la mak aku dah takde kalau tak lama dah dia reject ko jadi anak menantu..haih!







ni sukun dr pokok..ai google je..ape ke gigih ai nak snap2 pokok sukun tu..ha satu lg org sini x makan sukun tu..[feeling2 duduk germany kot x kenal sukun] melimpah2 buah dia uols..apakah kebaziran?


ha ni sukun yg dah digoreng..RJ sila amik perhatian macam ni la sukun dah digoreng..tapi ni pun ai google jugak..koser ai nak snap2 sbb ai potong tak macam ni..huduh bebenor!haha!



lepas tu bayangkan korang cecah2 dengan sambal kicap..digalakkan tengok entry ni pada bulan ramadan setiap pukul 5 petang ye..ahaks!


p/s:tapi sukun ni angin..ibu2 mengandung baru bersalin x boleh makan..


Buyui

5 comments:

jejaka anggun said...

sukun goreng ker x goreng makan ngan kicap tuh?

buyuiazliana said...

JA-harus la goreng dl...pastu wt sambal kicap bukan kicap saje [ada cili la kasik pedas] ..bukan mkn mcm feeling sukun tu apple hijau mkn ngn kicap plak..dh mcm org zaman paleolitik pulak kang..

iha said...

oloh la soklan JA tu..budok kecik tau jawapan nye ape..koya dok Jepun ke ape tuh

buyuiazliana said...

Fa-dia org sini gak kot mcm RJ sukun pon x kenal..haha!

Anonymous said...

ade member aku ckp sukun = ubi yg tumbuh bukan dlm tanah...coz...die buah, tapi tekcsturnyer mcm ubi gak...kagum kan :)