Thursday, July 15, 2010

makan-makan

ai notice kan ai jarang tepek gambar-gambar makanan kan dalam my entry ade pun seketul dua..padahal ai ni pun sebenarnya host jalan-jalan cari makan jugak..tapi yang tak dibayar payment..kena bayar harga makanan sendiri [kadang-kadang je dibelanjai rakan-rakan dan abah bila makan dengan dia ai buat tak reti time nak bayar..matikla jenis apa anak ni?] so semalam during lunch time kebetulan camera dibawak sekali so marilah snap-snap..nota kepada mereka-mereka:see?sangap tak sangap ai n RJ masa lunch?sangap kan?


RJ's lunch:Fish n Chips and Asam Boi....mayo tu sedap la ade pickles..selalunya ai tak suka pickles..semalam sedap lak abes ai belasah Fries dia..tapi chipsnyer mana erk?RJ punya la simpan apple tu sekali jatuh tu la ai dah cakap makan je...haha!Lepas tu lemon besar alam tu memancut kena muka dia..ohh apesal la malang sangat nasib anda semalam RJ?



Engku B's lunch [eh dah habis ye episod bangsawan?] : Keuatiau goreng and Lemon Juice [aku nak lime la wei ko letak lemon apesal?] tak berapa sedap sangat .. next time nak la FnC macam RJ tu..yg syoknya kan...air dia banyak...ais pun banyak....sedut-sedut tak abes2 air dia..awat tah

View from my seat...nice....

p/s:mereka-mereka pasti tau di manakah ini..n khas untuk fa aka PG abang waiter tu betul la hensem...ngeeeee...

Buyui

8 comments:

jejaka anggun said...

ya ampun makan saja kerjanya.....

buyuiazliana said...

JA-makan utk hidup katanyer...

ila said...

knl sngt...sngt...tmpt ni...dr ctu blh tngk org seberang sna main buai...terjun ala kuak lentang pon ada....nice view....

iha said...

kite tau ni kat kedai mana!!!

iha said...

abg cashier yg mampu buat masing2 kenyang!!!

Anonymous said...

memang nk tau kt mana tu!!!! nanti jimba2 kt ganu(on u lak yer..) make sure bawak i pg sana!!!

nadiah,wan said...

mcm best je air RJ tu...

err mcm kenal tmpat ni, mcm penah pegi, tapi dimana ya?

buyuiazliana said...

ila-fav spot ni kan...kalau ade angin lg syok kan?

fa-ermm..lazat kan abg itew..ahaks!

mr I-jimba ganu?ape ade?!lain la u nk pegi pulau bagai...but of cos la nk pegi pulau mau matik la aku support ko...

nad-air dia tu sama je rasa mcm air jambu batu yg jual tepi2 jln tp dia eksen x nk beli sbb tepi jalan [bunyi dengki sbb air sendr x bape nk best]..cuba teka kt mana..teka2!